Mesterklasse med Randy Thom

Publisert: 28.04.2011 | Sist endret: 02.05.2011

Norsk filminstitutt inviterer til mesterklasse med den Oscarvinnende lyddesigneren og lydmikseren Randy Thom. Han vil ta utgangspunkt i sin lange karriere og snakke om de utfordringene han har møtt og hva han mener er de viktigste utfordringene innenfor det å arbeide med lyd i film.

Tips sendt!

* = Påkrevd felt

Mesterklasse med Randy Thom

Dato: Torsdag 26.mai 2011
Tid: 10:00 - 15:00
Sted: Filmens Hus
Kursavgift: kr 600,- (Begrenset antall plasser!) Prisen inkluderer lunsj.
Søknadsfrist: tirsdag 10. mai

Påmelding: Søknad med faglig begrunnelse og mini-cv kan sendes direkte til rune.tellefsen@nfi.no
Målgruppen er lyddesignere og lydmiksere.

Randy Thom er lyddesigner og lydmixer og har mottatt 2 Oscar og til sammen hele 14 nominasjoner. På den imponerende listen over filmer han har arbeidet på finnes filmer som:
Apocalypse Now!, Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back, Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi, The Thin Blue Line, Wild at Heart, Forrest Gump, Shrek, Ice Age, The Incredibles, How To Train Your Dragon og mer enn 70 andre filmer fra Hollywood. Han har arbeidet tett sammen med regissører som Francis Ford Coppola, George Lucas, Steven Spielberg, og Tim Burton.


Deltagere som ikke bor i Østlandsområdet kan søke om reisestøtte. Søknad om reisestøtte, inkludert reisebudsjett, sendes til rune.tellefsen@nfi.no innen tirsdag 10. mai.


Besøket fra Randy Thom er realisert gjennom et samarbeid med NOTAM (Norsk senter for teknologi og musikk i kunst), som arrangerer symposiet Technology and Aesthetics 26. og 27.mai. http://www.notam02.no/web/forskning-og-utvikling/konferanser-symposium/technology-and-aesthetics/om/