Stillbilde fra spillet Among the Sleep (Krillbite Studio, 2012).

Among the Sleep

Publisert: 28.10.2011 | Sist endret: 27.10.2011

Krillbite Studio AS er tildelt 200 000 kroner i utviklingstilskudd til spillet Among the Sleep.

Tips sendt!

* = Påkrevd felt

Among the Sleep er et mørkt eventyrspill sett fra et to år gammelt barns perspektiv. En natt, til lyden og synet av uroens beroligende bevegelser, begynner mystiske ting å skje. Døren til rommet ditt knirker, og omrisset av et skremmende vesen kan ses i døråpningen. Du blir deretter kastet hodestups inn i et grenseland mellom drøm og virkelighet. Fantasifulle skapninger og varierte miljøer vil presentere deg for hindringer som virkelig utfordrer kreativiteten.

Krillbite Studio er et nytt selskap som er etablert av ti unge personer med bakgrunn fra bachelorgraden "Opplevelsesproduksjon og Interaktive Medier" ved Høgskolen i Hedmark. Among the Sleep er deres første større prosjekt og spillet mottok utviklingstilskudd til første fase av utviklingen tidligere i år.

- Krillbite Studio AS har allerede vært gjennom en utviklingsfase med tilskudd fra NFI og materialet de har utviklet så langt er veldig overbevisende. Among the Sleep er et originalt spill både i setting, gameplay og innhold og vi har stor tro på at dette vil bli et spill som vil gi mange spillere en spesiell spillopplevelse, sier produksjonsrådgiver for spill Kaja Hench Dyrlie ved Norsk filminstitutt. 

Prosjektopplysninger

Produksjonsselskap: Krillbite Studio
Produsent: Ole Andreas Jordet
Designer: Anders Ugland
Distribusjonsform: PC Online
Ferdigstilling, utvikling: 01.02.2012

Kontaktinformasjon

Produsent Ole Andreas Jordet
Tlf. 936 80 982