Among the Sleep

Publisert: 01.03.2012 | Sist endret: 29.02.2012

Krillbite Studio AS er tildelt 400.000 kroner i utviklingstilskudd til spillet Among the Sleep.

Tips sendt!

* = Påkrevd felt

Among the Sleep er et mørkt eventyrspill sett fra et to år gammelt barns perspektiv. En natt, til lyden og synet av uroens beroligende bevegelser, begynner mystiske ting å skje. Døren til rommet ditt knirker, og omrisset av et skremmende vesen kan ses i døråpningen. Spilleren blir deretter kastet hodestups inn i et grenseland mellom drøm og virkelighet. Mørke skapninger og varierte miljøer vil presentere deg for hindringer som virkelig utfordrer kreativiteten.

Produksjonsselskap

Krillbite Studio er et nyetablert selskap som er stiftet av elleve unge personer med bakgrunn fra bachelorgraden "Opplevelsesproduksjon og Interaktive Medier" ved Høgskolen i Hedmark. Among the sleep er deres første større prosjekt. Prosjektet har fått to tilskudd tidligere.

- Krillbite har ambisjoner om å utvikle et spennende eventyrspill i en uvanlig setting. Materialet som er produsert gjennom de første fasene med utvikling ser veldig lovende ut. Dette spillet har absolutt potensial til å bli en hit i Norge, men også i et større internasjonalt marked, sier Kaja Hench Dyrlie, produksjonsrådgiver for spill i NFI.

Prosjektinformasjon

Produksjonsselskap: Krillbite Studio AS
Produsent: Ole Andreas Jordet     
Regissør: Anders Ugland
Totalt tilskudd fra NFI: 825.000 kroner
Totalbudsjett: 1.995.000 kroner
Distribusjonsform: PC & Mac, digitalt
Produksjonsstart: Q2, 2011
Antatt ferdigstilling: Q4, 2012

Kontaktinformasjon

Produsent Ole Andreas Jordet
Tlf: 936 89 982
E-post: ole.jordet@krillbite.no