Stillbilde fra spillet Among the Sleep (Krillbite Studio, 2012).

Among the Sleep

Publisert: 01.11.2012 | Sist endret: 10.03.2014

Krillbite Studio AS er tildelt 820.000 kroner i utviklingstilskudd til spillet Among the Sleep.

Tips sendt!

* = Påkrevd felt

Among the Sleep er et mørkt eventyrspill sett fra et to år gammelt barns perspektiv. En natt, til lyden og synet av uroens beroligende bevegelser, begynner mystiske ting å skje. Døren til rommet ditt knirker, og omrisset av et skremmende vesen kan ses i døråpningen. Spilleren blir deretter kastet hodestups inn i et grenseland mellom drøm og virkelighet. Mørke skapninger og varierte miljøer vil presentere deg for hindringer som virkelig utfordrer kreativiteten.

Produksjonsselskap

Krillbite Studio er et nyetablert selskap som er stiftet av elleve unge personer med bakgrunn fra bachelorgraden "Opplevelsesproduksjon og Interaktive Medier" ved Høgskolen i Hedmark. Among the sleep er deres første større prosjekt. Prosjektet har fått tre tilskudd fra NFI tidligere.

- Krillbite Studio mottar videre utviklingstilskudd til sitt spill. Spillet er i god utvikling og de har allerede fått mye oppmerksomhet i pressen med trailerne sine, både nasjonalt og internasjonalt. Vi har stor tro på dette spillet og at det vil bli en skikkelig hit blant oss som liker å la oss skremme, sier Kaja Hench Dyrlie, produksjonsrådgiver for spill i NFI.

Prosjektinformasjon

Produksjonsselskap: Krillbite Studio AS
Produsent: Ole Andreas Jordet
Regissør: Anders Ugland
Totalt tilskudd fra NFI: 1.495.000 kroner
Totalbudsjett: 1.995.000 kroner
Distribusjonsform: PC & Mac, digitalt

Kontakt

Ole Andreas Jordet
Telefon: 936 89 982
E-post: ole.jordet@krillbite.no