Drømmefall Kapitler

Publisert: 01.11.2012 | Sist endret: 29.05.2013

Red Thread Games AS er tildelt 1.500.000 kroner i utviklingstilskudd til spillet Drømmefall Kapitler.

Tips sendt!

* = Påkrevd felt

Drømmefall Kapitler er oppfølgeren i spilltrilogien som begynte med Den lengste reisen i 1999, og som fortsatte med Drømmefall i 2006. Spillet blander magi og vitenskap, virkelighet, fantasi og drømmer med vakker grafikk, nyskapende spillmekanikk, levende karakterer og en spennende interaktiv fortelling. Historien begynner der Drømmefall sluttet, og vil endelig gi svar på mange av spørsmålene spillerne har sittet med de siste seks årene.

Drømmefall Kapitler vil bli produsert for PC og Mac av Red Thread Games AS, i samarbeid med Funcom AS.

Produksjonsselskap

Red Thread Games AS er et nyetablert studio ledet av Ragnar Tørnquist, skaperen av Den lengste reisen, Drømmefall og The Secret World. Red Thread Games har som mål å fortelle nye historier i Drømmefall-universet, samt produsere originale titler og jobbe med utviklere for å fremme kvaliteten på interaktiv historiefortelling, tekst og tale i spill.

-Gjennom sitt nye selskap vil Ragnar Tørnquist gi spillerne den etterlengtede avlsutningen på Den lengste reisen og Drømmefall. Spillet mottok tilskudd i 2012 til sin Kickstarterkampanje og har med den suksessen den hadde vist at dette er et etterlengtet spill som mange gleder seg til kommer ut,  sier Kaja Hench Dyrlie, NFIs produksjonsrådgiver for spill.

Drømmefall kapitler har tidligere mottatt 1.000.000 kr i utviklingstilskudd fra NFI, så til sammen har prosjektet nå mottatt 2.500.000 kr i tilskudd.

Prosjektinformasjon

Produksjonsselskap: Red Thread Games AS/Funcom AS
Produsent: Ragnar Tørnquist
Regissør/kreativ leder: Ragnar Tørnquist
Totalt tilskudd fra NFI: 2.500.000 kroner
Plattform: PC/Mac

Kontakt

Ragnar Tørnquist
Telefon: 908 79 703
E-post: ragnar.tornquist@gmail.com