Oliver

Oliver & Spike – Dimensjonshoppere

Publisert: 07.05.2012 | Sist endret: 07.05.2012

Rock Pocket AS er tildelt 1 400 000 kroner i utviklingstilskudd til spillet Oliver & Spike – Dimensjonshoppere.

Tips sendt!

* = Påkrevd felt

Med Oliver & Spike: Dimensjonshoppere ønsker Rock Pocket Games å lage et unikt spillkonsept som kombinerer elementer fra tradisjonelle eventyrspill og plattform gameplay, med fokus på kreativ problemløsning. I spillet følger vi Oliver og hans trofaste følgesvenn Spike. Oliver ble separert fra sine foreldre sine som barn, og det er spillerens jobb å avdekke hans fortid og redde fremtiden. Oliver har evnen til å forflytte seg mellom parallelle dimensjoner og ved hjelp av innovativ gameplay vil du manipulere og bryte naturens lover for å løse oppgaver og overvinne hindringer. Les mer om prosjektet på www.oliverandspike.com

Spillet har tidligere fått 1 100 000 kroner i utviklingstilskudd. Det samlede tilskuddet på 2 500 000 kroner er det høyeste utviklingstilskuddet NFI har gitt til et norsk spill. 

Rock Pocket har gitt ut flere spill til ios og mottok i 2009 tilskudd fra Norsk filminstitutt for utvikling av spillet Dør-til-Dør (senere kalt Pakken). Spillet ble kåret til App Of The Week i juni 2010, noe som førte til mye positiv omtale i media. Oliver & Spike blir selskapets første større produksjon.

- Spillet Oliver & Spike har fantastisk grafikk og unikt gameplay, og har fått veldig bra tilbakemeldinger så langt. Vi har tro på at dette blir et fantastisk spill som vil glede mange og nå et stort publikum, både her hjemme og ute, sier produksjonsrådgiver Kaja Hench Dyrlie.

Prosjektinformasjon:
Produksjonsselskap: Rock Pocket AS
Produsent/prosjektleder: Ivan Moen
Regissør/kreativ leder: Ivan Moen
Distribusjonsform: Konsoll/PC/MAC
Totalbudsjett: 3 481 000 kroner
Totalt tilskudd fra Norsk filminstitutt: 2 500 000 kroner
Ferdigstilling, utvikling: 2013

Kontakt:
Ivan Moen
TLF 90887997
ivan.moen@rockpocketgames.com