NorseNoir, KreativeSpill AS
NorseNoir, KreativeSpill AS

Norse Noir: Loke i eksil - Kapittel 1

Produksjonsselskap: Kreative Spill AS
Produsent: Jørgen Thrane
Regissør: Ole Jacob Kjelland
Plattform:
Mac og PC
Totalbudsjett for prosjektet: 648.000 (utviklingsbudsjett)

Om prosjektet


Hva gjør du den dagen du våkner og innser at du faktisk er en gud? Med et speilbilde som ikke er sitt eget og en stemme i hodet som kaller seg Loke, stiller en litt sliten tryllekunstner ved navn Lars seg akkurat det spørsmålet...og svaret kommer til å få de glade tjue-åra til å svinge!

Norse Noir: Loke i eksil er et klassisk 2D pek-og-klikk eventyrspill, som foregår i en unik verden hvor epos fra norrøn mytologi møter intriger i storbandenes glanstid i Amerika. Dette er en glitrende historie fullspekket med fargerike karakterer, vriene vendinger og eventyrlige overraskelser. 

Om produksjonsselskapet

Selskapet ble etablert i 2012 og har siden jobbet med promoversjon av “Albert Åberg”-spill i samarbeid med Hyper Interaktiv,  Pippi Langstrømpe, en interaktiv teaterforestilling i samarbeid med SceneKvelder AS og gitt ut Halatafl en digital versjon av gammelt vikingspill.

Kontaktperson:

Jørgen Thrane
Telefon: 970 20 928
E-post: jt@kreativespill.com

Tilskudd fra Norsk filminstitutt

Utvikling av spill
10.03.2014: 200.000 kroner
Konsulent: Kaja Hench Dyrlie


Utvikling av spill
27.10.2014: 400.000 kroner
Konsulent: Kaja Hench Dyrlie

Konsulentens vurdering
Et originalt prosjekt som tidligere har mottat et mindre utviklingstilskudd. Spillet har levert et overbevisende materiale og har også vært gjennom en vellykket Kickstarter-kampanje. Kreative spill AS får tilskudd til å videre utvikle dette spennende prosjektet.