Trackday Manager, Arctic Hazard Game Studio AS
Trackday Manager, Arctic Hazard Game Studio AS

Trackday Manager

Produksjonsselskap: Arctic Hazard Game Studio AS
Produsent: Terje Lundberg
Regissør: Terje Lundberg
Plattform:
Online
Totalbudsjett for prosjektet: 2.101.000 kroner (utviklingsbudsjett)

Om prosjektet


Trackday Manager er et 3D simulatorspill hvor du finner deg selv som sjef for et helt racerbilteam og alt dette medfører av arbeidsoppgaver. Du hjelper sjåfør og laget ditt ved å gi ordrer mens du selv sitter og overvåker alt som skjer ute på banen under løp. Hva du som sjef gjør, er nøkkelen til suksess både på og utenfor racerbanene. En feil ordre kan få store konsekvenser mens riktige ordrer og gjøremål er nøkkelen til topplasseringer. TM er mer en bare «Trackday», spillet har blant annet et dypt sponsorsystem med virkelige bedrifter, oppgraderinger, reparasjoner, innkjøp, opplæring av laget samt et dypt statistikk og leaderboardsystem som omhandler alle spillere i Trackday Manager inkludert verdensrekorder på de forskjellige banene.

Produksjonsselskap

Arctic Hazard Game Studio AS ble stiftet i 2010 av Terje Lundberg og Mats Tveita, og består i dag av flere erfarne utviklere med bakgrunn fra store utviklingsselskaper. Selskapet sikter på å levere morsomme og ikke minst innovative spill til de største plattformene.

Kontaktinformasjon

Terje Lundberg
CEO & Game Director, Arctic Hazard Game Studio AS
Telefon: 472 31 652
E-post: terje@arctichazard.com

Tilskudd fra Norsk filminstitutt

Utvikling av spill
24.02.2015: 300.000 kroner
Konsulent: Panel

Konsulentens vurdering
Artic Hazard har levert et imponerende materiale fra tidligere utviklingsfaser og får nå tilskudd til å fullføre betaversjonen av spillet, sier Kaja Hench Dyrlie, NFIs produksjonsrådgiver for spill.


Utvikling av spill
08.05.2014: 500.000 kroner

Konsulentens vurdering
Artic Hazard har levert et imponerende materiale fra første utviklingsfase og får nå tilskudd til å fullføre betaversjonen av spillet, sier Kaja Hench Dyrlie, NFIs produksjonsrådgiver for spill.


Utvikling av spill
29.05.2013: 500.000 kroner
Konsulent: Kaja Hench Dyrlie