Fra location Campingliv, De jentene der Filmproduksjon AS
Fra location Campingliv, De jentene der Filmproduksjon AS

Campingliv

Produksjonsselskap: De jentene der Filmproduksjon AS
Produsent: Stine Blichfeldt
Regissør: Ina Lerner Grevstad
Manuskript: Hilde Susan Jægtnes og Bjørn Ekeberg
Produksjonsstart: 01.07.2015
Antatt premieredato: 01.11.2015
Totalbudsjett for prosjektet: 1.200.585

Om prosjektet


Campingliv er historien om rumenske Ada som kommer til Norge med sin tante Sandra for å tjene penger på prostitusjon. Ada har en genuin tro på at hun kan komme langt i mulighetens Norge og er bestemt på ikke å bli som sin tante. Hun fokuserer på å lære seg norsk, mens hun skyver unna virkeligheten. Er det en illusjon å tro at hun kan bli noe annet enn en handelsvare?     

Regissør og manusforfattere

Regissør Ina Lerner Grevstad er utdannet skuespiller, men har siden 2011 regissert kortfilmene Shattered apples og Høstreise, en dokumentarfilm samt flere musikkvideoer. Hun har også deltatt på Berlinale Talent Campus, og har dessuten hatt en rekke stabsroller i kortfilm- og spillefilmproduksjoner.

Hilde Susan Jægtnes er utdannet manusforfatter fra Los Angeles. Hun har tidligere gitt ut en novellesamling og en diktsamling, og er involvert i flere kortfilm- og spillefilmprosjekter. Manusforfatter Bjørn Ekeberg har skrevet flere manus for film, tv og web-serier, og har også jobbet som konsulent for flere filmprosjekter.

Produsent

De jentene der Filmproduksjon drives av produsent Stine Blichfeldt. Blichfeldt er utdannet radio- og tv-journalist og har tidligere jobbet flere år i NRK. Hun stiftet De jentene der Filmproduksjon i 2010, og selskapet har siden den gangen vært produsent og co-produsent på flere kortfilmer, blant annet de prisbelønte filmene Money back, please og Everything Will Be OK.

Kontaktperson:

Stine Blichfeldt
Produsent, De jentene der Filmproduksjon AS
Telefon: 402 41 064
E-post: dejenteneder@gmail.com

Tilskudd fra Norsk filminstitutt

Produksjon av kortfilm etter konsulentvurdering
27.03.2015: 490.000 kroner
Konsulent: Kari Moen Kristiansen

Konsulentens vurdering
Campingliv er et modig prosjekt fra en spennende regissør, som ved å fortelle en sterk og personlig historie om rumenske Ada vil utfordre publikum, og samtidig si noe om hvordan våre holdninger påvirker måten vi forholder oss til andre mennesker på. Kortfilmprosjektet setter fokus på den enorme forskjellen som er mellom mulighetenes Norge og et fattig Europa.