Filmkommsjonen

Film Commission Norway

Publisert: 21.04.2010 | Sist endret: 29.04.2011

Film Commission Norway har som mål å støtte opp om og bidra til at flere internasjonale filmproduksjoner velger Norge som opptaksland.

Tips sendt!

* = Påkrevd felt

Filmkommisjonen er et knutepunkt mellom den internasjonale og nasjonale filmindustrien, og guider utenlandske filmselskaper og produsenter som vil filme i Norge og som er på jakt etter norske samarbeidspartnere eller steder å filme. Kommisjonen gir også opplysninger om all filmfinansiering i Norge. Selv om Kommisjonen i hovedsak jobber med utenlandske aktører som vil inn i Norge, har de i stadig større grad også kontakt med norske produsenter som vil ut og som ønsker å benytte seg av kommisjonens nettverk.

Norsk geografi er svært variert og kan tilby eksotiske og naturskjønne innspillingssteder med kort avstand til de store europeiske hovedstedene. Gjennom sitt nettverk av profesjonelle filmarbeidere, regionale filmkommisjoner og filmsentre legger Film Commision Norway til rette for internasjonale filmproduksjoner.

Film Commission Norway ledes av Truls Kontny, og den samarbeider med regionale knutepunkter, blant annet Filmkraft i Rogaland, Vestnorsk filmkommisjon og Midtnorsk filmkommisjon. Utenfor landegrensene er kommisjonen del av Scandinavian Location, European Film Commision Network (EUFCN) og AFCI (Association of Film Commissoners International).

For mer informasjon se Film Commission Norways engelske websider: www.norwegianfilm.com

Kontakt NFI

  • Truls Kontny
  • Leder Filmkommisjonen
  • Telefon: +47 22 47 46 07
  • Mobil: +47 908 87 385
  • E-post: truls.kontny@nfi.no