Cinemateket

Cinemateket viser filmhistorien på stort lerret, i originalformatet - alt fra kalkuner til klassikere, fra stumfilmkonserter til moderne sci-fi-eventyr og romantiske komedier.

Besøk Cinemateket.no og få full oversikt over programmet  [↗]

Filmmuseet

Hverdager kl. 10.30 – 17.00
Lørdag kl. 12.00 – 17.00
Søndag kl. 13.00 – 21.00

Se mer om Filmmuseet  [↗]

Utstilling: Animert i 100 år

Vi markerer at det er 100 år siden den første norske animasjonsfilmen ble laget med flott utstilling. Kom til Filmens Hus og opplev utstillingen, omvisninger, filmvisninger og aktiviteter for barn og unge.

Følg med på våre utstillingssider for mer informasjon  [↗]

Filmfaglige kurs

I Filmens Hus arrangerer vi mange kurs og seminarer for og med filmbransjen. Vi oppdaterer kalenderen fortløpende. Kanskje du finner ett som er relevant for deg?

Sjekk NFI:LAB for aktuelle kurs  [↗]

Filmkaféen

Filmkaféen har pusset opp og tilbyr en rekke velsmakende retter og god drikke som kan nytes i restauranten eller på den hyggelige uteserveringen. For kinopublikummet tilbys en egen snacksmeny som kan nytes i kinosalen.

Hva skjer i Filmens Hus

28. – 30. august inviterer vi til åpent hus på Filmens Hus. Det blir stort boksalg, gratis filmvisninger, førpremiere på Gubben og katten-film, omvisninger, foredrag om kinofilmens tekniske historie og i den nyoppussede Filmkaféen kan du smake på retter fra ny meny.

Gå til programkalenderen