Cinemateket

Cinemateket viser filmhistorien på stort lerret, i originalformatet - alt fra kalkuner til klassikere, fra stumfilmkonserter til moderne sci-fi-eventyr og romantiske komedier.

Besøk Cinemateket.no og få full oversikt over programmet  [↗]

Filmmuseet

Hverdager kl. 10.30 – 17.00
Lørdag kl. 12.00 – 17.00
Søndag kl. 13.00 – 21.00

Se mer om Filmmuseet  [↗]

Utstilling: Animert i 100 år

Vi markerer at det er 100 år siden den første norske animasjonsfilmen ble laget med flott utstilling. Kom til Filmens Hus og opplev utstillingen, omvisninger, filmvisninger og aktiviteter for barn og unge.

Følg med på våre utstillingssider for mer informasjon  [↗]

Filmfaglige kurs

I Filmens Hus arrangerer vi mange kurs og seminarer for og med filmbransjen. Vi oppdaterer kalenderen fortløpende. Kanskje du finner ett som er relevant for deg?

Sjekk NFI:LAB for aktuelle kurs  [↗]

Filmkaféen

Filmkaféen pusser opp og holder stengt i hele juli. Fredag 1. august åpner vi igjen og kan friste med god mat, god drikke, god stemning og unike kaker. God sommer så lenge!

Hva skjer i Filmens Hus

Cinemateket og Filmkaféen er stengt i hele juli (Filmmuseet åpner igjen 27. juli). På Filmens Hus vises det likevel sommerfilm. Se i kalenderen på cinemateket.no for mer detaljer om filmene og visningstidene. Billettluka åpner en time før filmvisning. NFI behandler ikke søknader i denne perioden.

Gå til programkalenderen