Norsk filminstitutt

Er du en produsent med et svært komplekst film- eller serieprosjekt i utvikling med budsjett mellom 3 til over 15 millioner Euro? Er du interessert i få din produksjonsplan og budsjett gjennomgått av et team av kursdeltagere som blir veiledet av noen av europas ledende linjeprodusenter og regissører? 

For 14. gang gjennomføres Production Value som er en enestående mulighet i europeisk filmindustri til å få gjennomgått sitt filmprosjekt på denne måten. Til sammen har over 150 linjeprodusenter og regissører blitt opplært gjennom kurset og mer enn 75 filmer har fått sin produksjonsplan og budsjett gjennomgått - til stor nytte for produsentene. Gjennom årene har flere norske prosjekter benyttet seg av denne muligheten, blant annet fra Paradox AS og Filmkameratene AS.  

Production value samarbeidsbilde

Målet med Production Value er å stadig forbedre arbeidsmetodene og finne en "best practice" for disse fagfunksjonene i tillegg til å gi deltagerne et bredt internasjonalt nettverk. 

NFI har vært partner med Production Value og sendt norske deltakere og filmprosjekter i over ti år. Ta kontakt med Rune Tellefsen i NFI om du lurer på om ditt prosjekt kan passe for dette. 

Tidligere veiledere har vært linjeprodusenter og innspillingsledere på filmer som The Bourne Ultimatum, Zoolander 2, TV-serien Roma, Bridget Jones Diary, V for Vendetta, A Most Wanted Man, Borgia, Grand Hotel Budapest, The Da Vinci Code, Bad Education, Cloud Atlas, Vicky Christina Barcelona, The Machinist, Stuart Little, The Pianist, The Ghost Writer

Du vil finne alle detaljer om kurset og hvordan du melder interesse på vegne av ditt prosjekt på www.productionvalue.net

Søknadsfrist for påmelding av prosjekt er 1. desember 2019. 

 

  • Rune Tellefsen
    • Rune Tellefsen

    • Konsulent kompetanse og partnerskap
    • Telefon: +47 908 55 015
    • E-post: rune.tellefsen[@]nfi.no