Norsk filminstitutt

Det 18. Berlinale Co-Production Market, som arrangeres under Filmfestivalen i Berlin 13. – 17. februar 2021, søker produsenter med langfilmprosjekter som er ute etter internasjonale co-produksjon- og finansieringspartnere. I tillegg søkes det dramaserieprosjekter til CoPro Series. 

Berlinale coproduksjonsmarked.png

Hvem kan søke

Co-produksjonsmarkedet søker erfarne produsenter med langfilmprosjekter som er ute etter internasjonale co-produksjon- og finansieringspartnere, med:
•    Budsjettramme mellom 1 og 20 millioner EURO
•    Minst 30 % av finansieringen allerede på plass fra produksjonens hjemland. Det kan gjøres unntak fra dette kravet. 


Co-Pro Series 

Internasjonale produsenter med serieprosjekter inviteres til innen 15 oktober å søke om deltagelse i den ettertraktede Co-Pro Series-pitchen, der man kan gå i fotsporene til tidligere suksesser som Babylon Berlin for å finne internasjonale samproduksjonspartnere. På Berlinale Co-Production Market organiseres det møter med potensielle partnere i forbindelse med pitchingen. Resultatet av denne omfattende møteorganiseringen er at hvert prosjekt får sin skreddersydde møtekalender som til sammen blant alle prosjektene utgjør 1.500 individuelle møter med potensielle samprodusenter, finansiører, internasjonale salgsagenter, distributører, TV-selskaper og representanter for fond. 

Søk her 

www.berlinale-coproductionmarket.de

Søknadsfrist for langfilmprosjekter er 30. september og 15. oktober for dramaserier.

Søknadsfrist for Berlinale Talents er 1. september, les mer her: https://www.berlinale-talents.de/story/46/call-for-entries-berlinale-talents-2021.html

 

  • Jakob Berg
    • Jakob Berg

    • Kommunikasjonsrådgiver
    • Telefon: +47 971 977 66
    • E-post: jakob.berg[@]nfi.no