Norsk filminstitutt

Filmen handler om Cecilia, som jobber på Perlen Pensjonat sammen med faren sin, i det idylliske ferieparadiset Skutebukta. Cecilia er fortsatt preget etter at moren ble funnet druknet for et år siden. Leo (13) flytter inn på pensjonatet sammen med moren, og til å begynne med er både Cecilia og bestevenninna Une (12) skeptiske til nykommeren.Trioen finner en død mann liggende på stranda nedenfor pensjonatet. Han viser seg å være en gullsmedraner på rømmen. Ransutbyttet, som inkluderte den uerstattelig Malteserklokken, ble aldri funnet. 

Politiet kaller det en drukningsulykke, men trioen aner at det ligger noe mer bak. Cecilia, Leo, Une og hunden hennes Egon bestemmer seg for å finne denne Malteserklokken. Etterforskningen deres avduker at byttet må være gjemt et sted i Skutebukta. Men noen andre er også ute etter byttet, og villig til å gå over lik for å få tak i det.Dette blir starten på en spennende og farefull jakt, hvor de må finne ut hvem på pensjonatet som er den skyldige, samtidig som de følger ledetrådene mot Malteserklokken. Cecilia oppdager dessuten at svaret på gåten, kan gi henne sannheten om morens død. 

Produksjon og distribusjon

Produksjonsår:
2021
Produksjonsland:
Norway
Nasjonal premieredato:
2021-10-01
Produksjonsselskap:
Maipo Film AS
Produsent:
Cornelia Boysen
Pias Semb

Regissør

  • Thale Persen

    Thale Persen is a graduate from Volda University College, the documentary film production course, and television studies. She has been employed by public broadcaster NR, Children and Youth Department/Super since 1998, directing series for children and youth. In 2012, she directed the Christmas calendar series The King of Christmas. The present film is a sequel to this series.

    Thale Persen

Skuespillere

Julia Mælumshagen Nymoen
Kenza Olympia Iteka
Felix Sollie
Kyrre Haugen Sydness
Andreas Cappelen
Bjørn Floberg
Marte Magnusdotter Solem
Lisa Loven Kongsli
Marlon Valdés Langeland
Henrik Mestad
Anne Krigsvoll
Kyrre Hellum
Line Verndal
Gine Cornelia Pedersen

Stab

Regissør:
Thale Persen
Manusforfatter:
Aleksander Kirkwood Brown

Teknisk informasjon

Nedlastinger