Norsk filminstitutt

Er du en produsent på vei opp og frem og ønsker å lære mer om å arbeide opp mot det internasjonale markedet? Da har du mulighet til å delta på en eksklusiv workshop på FilmCamp i Målselv, i perioden 11. - 13. oktober.

Tid:
Tirsdag 11. oktober - Torsdag 13. oktober
Sted:
Filmcamp, Målselv.

Meld deg på

Tid: 11. - 13. oktober

Sted: FilmCamp, Øverbygd i Målselv kommune

Deltakeravgift:Deltakelse for de norske produsentene er gratis og også kost er inkludert.

Utgifter: Reise og opphold to netter (dette dekkes ikke av NFI).

Søknadsfrist: 19. september 2022

Målgruppe: Nyere produsenter på relativt tidlig stadium i karrieren, som ønsker å    utvide sitt nettverk og lære mer om det internasjonale markedet og samproduksjon. De som allerede har et prosjekt i langformat under utvikling vil kunne få mest utbytte av å delta.
Jobber du som produsent innen fiksjon, animasjon eller dokumentar er du velkommen til å søke. ACE med partnere, har som målsetning jobbe for en inkluderende og mangfoldig bransje.

Innholdet i Training Days er nytt av året, så dersom du deltok på workshopen i Stavanger i fjor, er du kvalifisert til å delta i år også.

Søk her: https://ace-producers.com/springboard/training-days-2/trainingdays-norway/

Inntil 12 norske produsenter kan nå søke om å få delta på ACE Training Days Norway 2022, en eksklusiv workshop i perioden 11. – 13. oktober, som foregår i tilknytning til at ACE arrangerer del 1 av sin årlige ACE 32 Content Development Workshop (10.- 15. oktober) samme sted.  

Workshopen vil fokusere på temaet “The Marketing & Promotion of Your Projects in an International Context” og vil inkludere plenumsøkter og case-studier, samt gruppemøter med ACE-konsulenter, som er eksperter innen markedsføring og promotering i det internasjonale samproduksjonslandskapet.

ACE Training Days Norway er satt opp i samarbeid med Norsk filminstitutt og FilmCamp, i forbindelse med ACE 32 Content Development Workshop (10. - 15. oktober), som er en workshop innenfor ACE Annual Program organisert for de utvalgte 18 erfarne internasjonale produsentene.


Hvordan søke

NB! Du må sende følgende dokumenter på engelsk – og inkludere alt i én samlet pdf:

  • A one-page motivational letter
  • A company profile;
  • Producer’s biography & filmography;
  • List of current projects in development (with information and status on each project).

Du søker om plass direkte til ACE Producers, og her kan du lese mer om ACE Training Days Norway og hvordan søke her: https://ace-producers.com/springboard/training-days-2/trainingdays-norway/

Søknadsfrist er 19. september

Om ACE Producers

ACE Producers er et internasjonalt produsentnettverk som har som formål å styrke kompetansen og nettverket til filmprodusenter

ACE er et internasjonalt produsentnettverk og et non-profit organisasjon som har som formål å styrke produsenter og produsentkompetansen til primært Europeiske filmprodusenter. Sentralt står utveksling av informasjon gjennom nettverk, og målet er å bruke produsentenes kollektive kunnskap til å gjøre dem i stand til å gripe nye forretningsmuligheter i en bransje som er i konstant endring. Organisasjonen, som har holdt på i over 30 år, har base i Amsterdam og har driftsstøtte fra MEDIA-programmet til Creative Europe og Nederland Film Fonds.

ACE Training Days Norway er et spesialdesignet kursopplegg for produsenter fra vertskapslandet som gjerne er under det nivået som forventes av deltagere på ACE sin egen workshop, men som man ser for seg kan komme dit om noen år.
Deltakere som blir valgt ut må forplikte seg til å delta i alle sesjoner under workshopen.

Samarbeidspartnere og finansiører

ACE i samarbeid med Norsk filminstitutt, FilmCamp og produksjonsselskapet MerFilm, ved Gary Cranner.

Les mer om ACE:www.ACE-producers.com

Les mer om FilmCamp: FILMCAMP AS

Kontakt

Rune Tellefsen

Konsulent kompetanse og partnerskap
+47 908 55 015
rune.tellefsen[@]nfi.no

Rune Tellefsen