Norsk filminstitutt

Er du en produsent på vei opp og frem og ønsker å lære mer om prosjektutvikling og markedsføring opp mot det internasjonale markedet? Da har du mulighet til å delta på en eksklusiv workshop i Stavanger i perioden 6. 8. oktober.

Tid:
Onsdag 6. oktober - Fredag 8. oktober
Sted:
Stavanger

Inntil 12 norske produsenter kan nå søke om å få delta på ACE Training Days Norway, en eksklusiv workshop i perioden 6. – 8. oktober, som foregår i tilknytning til at ACE arrangerer del 1 av sin årlige ACE 31 Content Development Workshop (4.- 9. oktober) i Stavanger. ACE Training Days Norway er et spesialdesignet kursopplegg for produsenter fra vertskapslandet som gjerne er under det nivået som forventes av deltagere på ACE sin egen workshop, men som man ser for seg kan komme dit om noen år. Tema for workshopen er Developing and Marketing Your Projects in an International Context.

Deltakeravgift: Ingen.

Utgifter: Reise, opphold og diett for to netter i Stavanger og evt. oversettelse av dokumenter.

Søknadsfrist: 14. september

Søk her: https://ace-producers.com/training_days2/trainingdays-norway/


Utvidet del - prosjektutvikling

Dersom du har et filmprosjekt i langt format du ønsker å ta med deg til workshopen, er det mulig å søke med prosjekt til en utvidet del av workshopen, inkludert en-til-en møter med den anerkjente manuskonsulenten Emmanuel Oberg (Screenplay Unlimited). For å søke på denne delen må man ha treatment eller manus oversatt til engelsk og du må beregne en ekstra dag til deltakelsen.
 

Målgruppe

Målgruppen er relativt ferske produsenter som allerede har erfaring som produsent av kortfilm, spillefilm og/eller dokumentarfilm og som er interessert i å lære mer om det internasjonale markedet og hvordan samprodusere internasjonalt.

Hvordan søke

Les mer om ACE Training Days Norway og hvordan søke her

ACE Producers er et internasjonalt produsentnettverk som har som formål å styrke kompetansen og nettverket til filmprodusenter

ACE er et internasjonalt produsentnettverk og et non-profit organisasjon som har som formål å styrke produsenter og produsentkompetansen til primært Europeiske filmprodusenter. Sentralt står utveksling av informasjon gjennom nettverk, og målet er å bruke produsentenes kollektive kunnskap til å gjøre dem i stand til å gripe nye forretningsmuligheter i en bransje som er i konstant endring. Organisasjonen, som har holdt på i over 30 år, har base i Amsterdam og har driftsstøtte fra MEDIA-programmet til Creative Europe og Nederland Film Fonds.

Dersom du får plass kan du ta kontakt med ditt regionale filmsenter for å undersøke mulighetene for reisestipend.

Samarbeidspartnere og finansiører

ACE i samarbeid med Norsk filminstitutt, Filmkraft Rogaland, Stavanger kommune, Rogaland fylkeskommune, Mediefondet Zefyr, VIRKE Produsentforening og produksjonsselskapet Chezville ved Gary Cranner.

Les mer om ACE:www.ACE-producers.com
 

Kontakt

Rune Tellefsen

Konsulent kompetanse og partnerskap
+47 908 55 015
rune.tellefsen[@]nfi.no

Rune Tellefsen

Jakob Berg

Kommunikasjonsrådgiver
+47 971 977 66
jakob.berg[@]nfi.no

Jakob Berg