Norsk filminstitutt

Våren 2024 ble de første norske bærekraftrådgiverne for film ferdigutdannet ved Stuttgart Media University, finansiert av Norsk filminstitutt. Nå tilbyr rådgiverne det første todagerskurset i bærekraftig filmproduksjon.   

Tid:
Tirsdag 17. september - Onsdag 18. september
Sted:
Myrens verksted, Oslo.

Målgruppe: Produsenter med spillefilm- eller dramaerfaring

Hvor: Den norske filmskolens lokaler på Myrens Verksted i Oslo

Når: 17.-18. September 2024

Antall deltakere: 15

Varighet: 2 dager

Påmelding åpnes for i august.

Beskrivelse

Kurset gir en grunnleggende forståelse av bærekraftig filmproduksjon. Det tar for seg gjeldende bestemmelser og retningslinjer for filmbransjen, nasjonalt og internasjonalt. Videre gir det et innblikk i hvordan bærekraftig filmproduksjon foregår i praksis og hvordan å legge og gjennomføre en bærekraftstrategi for en produksjon.

Om kursholderne

Oda Pedersen Taule er utdannet filmprodusent og har ti års erfaring som produksjonskoordinator og produksjonsleder. Sertifisert Green Consultant fra Stuttgart Media University.
Kontakt: odaptaule@gmail.com, tlf. 464 48 212

Are Syvertsen har bakgrunn som klipper og ansvarlig for klippelinjen på Den norske filmskolen. Han har en master i demokratibygging med fokus på bærekraft. Sertifisert Green Consultant fra Stuttgart Media University.
Kontakt: are.syvertsen@gmail.com, tlf. 918 78 124

Kristoffer Vittersø er opprinnelig produsent, og har blant annet jobbet i Nordisk Film og Monster. Sertifisert Green Consultant fra Stuttgart Media University.
Kontakt: kristoffer@vitterso.no, tlf. 412 22 950

Kontakt

Jakob Berg

Kommunikasjonsrådgiver
+47 971 977 66
jakob.berg[@]nfi.no

Jakob Berg