Norsk filminstitutt

Er du profesjonell manusforfatter eller skrivende regissør med realiserte film- eller TV-manus bak deg? Ønsker du å utvikle og forbedre skriveferdighetene dine gjennom et fellesskap med 15 kollegaer? Da bør du søke om få delta på Isbjørnens Forfattercamp!

Tid:
Mandag 6. november - Lørdag 16. desember
Sted:
Lysebu, Oslo.

Meld deg på

Les mer om workshopen og hvordan du kan søke her

Det foregår som workshoper i to bolker, en i november og en i desember. 

Isbjørnens forfattercamp har blitt arrangert i Danmark tre ganger tidligere for nordiske deltakere, men blir nå tilbudt eksklusivt for norske manusforfattere og skrivende regissører.

Vi ønsker å skape en ramme for profesjonelle manusforfattere og skrivende regissører som kan inspirere og peke ut noen annerledes metoder for å arbeide med manus.

Tanken bak prosjektet er å fokusere på personlig FAGLIG utvikling: Deltakerne oppfordres til å bryte egne grenser som forfattere. Forløpet tar sikte på å etterlate deltakerne med nye ideer, nye metoder og kanskje nye samarbeidspartnere.

Vi vil presentere nye skriveøvelser og invitere en rekke personer med ulik faglig bakgrunn som kan bidra med kunnskap og refleksjon.

Vi forventer at deltakerne deltar aktivt i skriveøvelser, samtaler og erfaringsutveksling i en grad som løfter oss ut av en tradisjonell undervisningsform, og heller gjør workshoppen til et laboratorium for å styrke egne ferdigheter. Vi oppfordrer deltakerne til å fokusere på personlig materiale og på motet til faktisk å bruke dette materialet. Likeledes vil vi utfordre deltakerne til å våge å gå andre veier enn de er vant til.

Ettersom øvelsene er tenkt som en påbygging til de tradisjonelle nordiske manusutdannelsene, er det en forutsetning at deltakerne har kjennskap til og kan arbeide med klassisk dramaturgi.

Søknadsfrist: 2. oktober kl. 12. 


Isbjørnens Forfattercamp  er et signaturprosjekt fra Nordisk Film Fond og Norsk filminstitutt er samarbeidspartner

Kontakt

Rune Tellefsen

Konsulent kompetanse og partnerskap
+47 908 55 015
rune.tellefsen[@]nfi.no

Rune Tellefsen

Jakob Berg

Kommunikasjonsrådgiver
+47 971 977 66
jakob.berg[@]nfi.no

Jakob Berg