Norsk filminstitutt

Norsk filminstitutt utlyser nå en unik mulighet for 4 utvalgte produsenter som får delta på Producers Connection, - et nytt initiativ for produsenter av audiovisuelt innhold for barn som vil foregå under Kids Kino Industry i Warsawa, Polen i september og Cinekid for Professionals i Amsterdam i oktober 2021.  
 

Tid:
Lørdag 28. august - Onsdag 1. september
Sted:
Warsawa

 

Søknadsfrist: torsdag 24. juni 2021, innen kl. 12:00.

Målgruppe: Produsenter som jobber med fiksjon (film og TV) eller dokumentarprodusenter.

Kids Kino Industry og Cinekid for Professionals slår seg sammen gjennom Producers Connection, et nyetablert produsentprogram for nye produsenter for barneinnhold. Vi ser etter fremtidsrettede kreative produsenter som vil bli kjent med likesinnede produsenter og lære mer om hvordan ideene og prosjektene deres kan nå ut bedre til dagens generasjon av unge seere.

Kids Kino Industry er det internasjonale samproduksjonsforumet, bransjedelen av Kids Kino International Film Festival og finner sted i september 2021 i Warszawa, Polen.
Cinekid for Professionals er bransjearmen til Cinekid Festival som finner sted i oktober 2021 i Amsterdam, Nederland. Begge arrangementene tar sikte på å stimulere produksjonen av høykvalitets barneinnhold via internasjonale talent-LAB-er, et samproduksjonsmarked, promotering, matchmaking og kunnskapsdeling via konferanseprogrammene. Kids Kino Industry er fokusert på det sentrale og østeuropeiske landskapet og Cinekid er fokusert på det paneuropeiske og internasjonale landskapet

De utvalgte produsentene vil få en unik mulighet til å kunne delta på to av de viktigste arenaene for aktører innen barnefilm lagt tett i tid etter hverandre.

Du vil få tilgang til

 • skreddersydde masterclasses for Producers Connection-programmet, inkludert: ny innsikt i aktuelle trender innen innhold for barn, publikumsinformasjon, markedsføring og pitchetrening
 • matchmaking med andre produsenter og fagpersoner
 • en-til-en-møte med investorer og beslutningstakere
 • skreddersydd rådgivning med eksperter
 • forumsessioner og foredrag
 • unikt nettverk av internasjonale aktører
 • oversikt over samproduksjonsmuligheter
 • et stort og unikt bransjenettverk 

Datoer fysisk eller digitalt

Programmet starter i Kids Kino Industry i Warszawa, Polen (28. september til 1. oktober 2021) og avsluttes på Cinekid for profesjonelle i Amsterdam, Nederland (19. til 22. oktober 2021). Før dette fra 6. - 27. september arrangerer vi nettverksøkter og partnerpresentasjoner. Programmet er planlagt fysisk, men ingenting sikkert i disse tider, så et online program er definitivt også en mulighet. Innen begynnelsen av juni vil en bestemme den endelige formen for arrangementet.

Norsk filminstitutt er partner med Kids Kino og Cinekid, og vil sammen med de andre partnerlandene velge inntil 4 produsenter for deltakelse i Producers Connection, og partnerorganisasjonen dekker produsentenes plass i programmet. Blir du valgt ut som en av 4 produsenter fra Norge kan du søke om stipend for deltakelsen fra Norsk filminstitutt.

Producers Connection erstatter nå det som tidligere var kjent som Producers Program under Cinekid for Professionals.


Søknaden må inneholde

 • faglig begrunnelse om hvorfor du ønsker å delta på Producers Connection
 • relevant CV
 • prosjektbeskrivelse (1-2 sider) om eventuelt eget barnefilmprosjekt.
  (kort om innhold, hvem som er involvert og om du har fått tilskudd til prosjektet av NFI eller annen offentlig virksomhet.)

Det er mulig å søke om stipendet selv om man ikke har eget prosjekt, men vi oppfordrer særskilt produsenter med barnefilmprosjekter i utvikling til å søke.
 

Hvordan søke

Send søknad som e-post til: rune.tellefsen@nfi.no
Søknadsfrist: torsdag 24. juni 2021, innen kl. 12:00.

Blir du valgt ut som en av 4 produsenter fra Norge kan du søke om stipend for deltakelsen fra Norsk filminstitutt.

Se også: 

Reisestipend utland / NFI
Cinekid for professionals
Kids Kino Industry

 

Kontakt

Rune Tellefsen

Konsulent kompetanse og partnerskap
+47 908 55 015
rune.tellefsen[@]nfi.no

Rune Tellefsen

Jakob Berg

Kommunikasjonsrådgiver
+47 971 977 66
jakob.berg[@]nfi.no

Jakob Berg