Norsk filminstitutt
Kortfilmfestivalen er en kort- og dokumentarfilmfestival med konkurranseprogram i norsk og internasjonal kortfilm, norsk dokumentar og musikkvideo. 
Tid:
Onsdag 9. juni - Søndag 13. juni
Sted:
Digitalt og på utvalgte cinematek og kinoer

Meld deg på

Digitalt festivalpass gir deg tolv dagers tilgang til filmer, arrangementer og samtaler. Elleve utvalgte cinematek og kinoer i Norge viser også kortfilmprogrammet i sal i perioden 9. - 20. juni.

Om Kortfilmfestivalen

Festivalen er en viktig møteplass for unge så vel som for etablerte filmskapere og filmmiljø i Norge. Under festivalen avholdes flere ganger daglig samtaler mellom regissører, filmenes stab, produsenter, representanter for filmbransjen og publikum. For Kortfilmfestivalen er det viktig å bygge bro og overføre kompetanse mellom generasjonene som et ledd i å utvikle norsk film.

Konkurransen for internasjonal kortfilm trekker også filmskapere fra resten av verden til Grimstad og festivalen ønsker å legge til rette for at det knyttes kontakter mellom det norske og det internasjonale filmmiljøet. Kortfilmfestivalen er Norges nest eldste filmfestival og arrangeres hvert år i sørlandsidylliske Grimstad.