Norsk filminstitutt

Mandag 15. august er Norsk filminstitutt til stede på Arendalsuka for å diskutere arbeidet med publikumsinnsikt. Bruker vi det for å gi folk mer av det de liker best, eller for at det vi lager skal treffe sitt publikum?

Tid:
Mandag 15. august
12.30-13.30
Sted:
Arendalsuka, Arendal kino, sal 3

Meld deg på

Møt oss på Arendal kino mandag 15. august. Kl. 12.30-13.30. Arrangementet vil også strømmes. 

Norske seere og spillere velger blant det aller beste av filmer, serier og spill fra hele verden – og fra Norge. De internasjonale strømmeaktørene sitter på enorme mengder data om sine abonnenter; både hvem de er, og hva de konsumerer. Strømmetjenestene bruker kunnskapen til å effektivt treffe sine seere. I Norge produseres det mye film, serier og dataspill som alle skal bidra til at befolkningen kan se og oppleve historier fra sitt eget miljø og på sitt eget språk. For at alle disse gode norske produksjonene skal finne sitt publikum treffe dem godt og maksimere sitt potensial, må det finnes kunnskap om hvem publikum er, deres behov og preferanser. Digitalisering gir tilgang på ny data, som gir oss ny innsikt og kjennskap til hvem historiene fortelles til og hvordan historiene treffer. Hvordan treffer vi en god balanse mellom å gi publikum det de vil ha, samtidig som at vi gir dem hva de ikke visste de ville ha, men som de ender opp med å elske?

Du vil møte Kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen, direktør for Norsk filminstitutt Kjersti Mo og representanter fra de norske bransjene.

Medvirkende

Anette Trettebergstuen, Kultur- og likestillingsminister, Regjeringen​

Kjersti Mo, Direktør, Norsk filminstitutt​

Trygve Rønningen, Kanaldirektør, TV2​

Ståle Stein Berg, manusforfatter og utviklingssjef, Maipo film​

Kristian Tolonen, analysesjef, NRK​

Jakob Berg, Debattleder, Norsk filminstitutt

Les om arrangementet på arendalsukas nettsider også

 

Kontakt

Jakob Berg

Kommunikasjonsrådgiver
+47 971 977 66
jakob.berg[@]nfi.no

Jakob Berg