Lørdag 13. januar 2018 arrangerer Norsk filminstitutt uoffisielt NM i Gameplay. Det beste Gameplay-konseptet mottar tilskudd på 100.000 kroner til videre utvikling.

I tillegg arrangeres Nordic Game Discovery Contest samme dag!

Tid:
Lørdag 13. januar

Meld deg på


I NM i Gameplay skal deltakerne lage hver sin spillbare prototype med utgangspunkt i et gitt tema. Tema annonseres på NM i Gameplay - Facebook side 1. januar kl. 12:00!


Prosjektet som presenteres trenger ikke være et ferdig spill, men det må være nok til å overbevise publikum og jury om at spillet vil bli konkurransens morsomste å spille. Deltakerne presenterer selv sine prosjekter for jury og publikum lørdag 13. januar. 

Juryen vektlegger originalitet, gameplay og relevans til tema i sin vurdering. Vinneren vil motta et utviklingstilskudd på 100.000 kroner til å videreutvikle sin idé eller et annet konsept. Målet med konkurransen er å gi både nye og etablerte spillutviklere mulighet til å presentere nye spillideer i en lavterskelsetting. NM i Gameplay skal i tillegg være en møteplass hvor etablert bransje kan møte nye talenter, og omvendt.

I tillegg arrangeres Nordic Game Discovey Contest under årets NM i Gameplay!
Mer om denne konkurransen kan leses her!

Påmelding publikum

Kontakt

Nedin Mutic

Kurs- og kompetanserådgiver NFI:LAB
+47 22 82 24 19
nedin.mutic@nfi.no

Nedin Mutic