Norsk filminstitutt

Er du en av de mange produsentene som har deltatt på Young Nordic Producers Club (YNPC) i Cannes? Da har du nå fått muligheten til å ta del i det nye nordiske initiativ Nordic Producers Club - Plus.

Tid:
Onsdag 5. oktober - Lørdag 8. oktober

Dato: onsdag 5. oktober – lørdag 8. oktober
Sted: Hamburg, Tyskland - under Filmfest Hamburg

Målgruppe: Produsenter som tidligere har deltatt på YNPC i Cannes.

YNPC, som har vært arrangert i 11 år under filmfestivalen i Cannes, vil fortsette også i fremtiden, men dette nye initiativet vil ha et snevrere og dypere fokus på ‘contracting, financing and recoupment skills’, samt tysk regional finansiering.

Det er plass til ca. 16 nordiske produsenter som da får møte nordiske film- og TV-profesjonelle samt tyske beslutningstakere og produsenter. Programmet tilbyr praktiske case-studier og workshops som omhandler produsentenes sentrale juridiske og økonomiske spørsmål når de jobber med film- og/eller TV-prosjekter.

Praktisk info

I år starter vi onsdag 5. oktober – ankomst på ettermiddagen og velkomstmiddag på kvelden.Torsdag og fredag ​​er det fullt program. Lørdag avslutter vi ca kl. 14.00.

Deltakeravgiften er 150 € og dekker 2 x middag og 3 x lunsj. Transport og overnatting dekkes av deg selv. Vi finner et hotell med spesialtilbud hvor vi alle bor.

Blir du valgt ut til å delta vil du kunne søke NFI om reisestipend.

Begge programmene er organisert av Noemi Ferrer og Tina I Dali Wagner og i likhet med YNPC er Nordic Producers Club – Plus også opprettet i samarbeid og finansiert av de nordiske filminstituttene og er også støttet av Nordisk Film & TV Fond, Creative Europe - Germany og FILMFEST Hamburg.


Hvordan søke

Du søker ved å sende en e-post til tina@filmgreb.dk med navn, e-post, telefon, firma og året du deltok på YNPC i Cannes.
Legg ved CV og skriv kort om din motivasjon for å delta.

Søknadsfrist er 1. september.

Hvis du har spørsmål direkte om opplegget ta kontakt med tina@filmgreb.dk

Les mer:

Nordic Producers Club - Plus
Filmfest Hamburg
Reisestipend utland

Kontakt

Rune Tellefsen

Konsulent kompetanse og partnerskap
+47 908 55 015
rune.tellefsen[@]nfi.no

Rune Tellefsen

Jakob Berg

Kommunikasjonsrådgiver
+47 971 977 66
jakob.berg[@]nfi.no

Jakob Berg