Norsk filminstitutt

Er du en av de mange produsentene som har deltatt på Young Nordic Producers Club (YNPC) i Cannes? Da har du nå fått muligheten til å ta del i det nye nordiske initiativet Nordic Producers Club - Plus.

Tid:
Tirsdag 3. oktober - Fredag 6. oktober

Sted: Hamburg, Tyskland, under Filmfest Hamburg

Målgruppe: Produsenter som tidligere har deltatt på YNPC i Cannes. 

Young Nordic Producers Club, som har vært arrangert i 12 år under filmfestivalen i Cannes, vil fortsette også i framtiden. Men det nye initiativet Nordic Producers Club - Plus vil ha et snevrere og dypere fokus på «contracting, financing and recoupment», samt tysk regional finansiering. 

Det har plass til ca 16 nordiske produsenter som får møte nordiske film- og drama-profesjonelle, samt tyske beslutningstakere og produsenter. Programmet tilbyr praktiske case-studier og workshops som omhandler sentrale juridiske og økonomiske spørsmål produsenter møter når de jobber med film- og/eller drama-prosjekter.

Praktisk info
I år starter programmet tirsdag 3. oktober – med ankomst på ettermiddagen og velkomstmiddag på kvelden. Onsdag og torsdag ​​er det fullt program. For de som ønsker å bli over til fredag vil MOIN Film Fund Hamburg Schleswig-Holstein dekke billetten til https://www.explorer-konferenz.de/Deltakeravgiften er 150 € og dekker 2 x middag og 2 x lunsj. Transport og overnatting dekkes av deltakeren selv. Det er allerede forhåndsbooket hotell med spesialtilbud; hotel Superbude Altona Paradise (pris ca 140 € pr natt).
 

Reisestipend
Blir du valgt ut til å delta vil du kunne søke NFI om reisestipend som dekker deltakelsen, reise og overnatting.
NPC + er organisert av Noemi Ferrer og Tina í Dali Wagner. I likhet med YNPC er Nordic Producers Club – Plus opprettet i samarbeid med og finansiert av de nordiske filminstituttene. NPC+ er også støttet av Nordisk Film & TV Fond, Creative Europe – Germany, Filmfest Hamburg og MOIN Film Fund Hamburg Schleswig-Holstein.

Hvordan søke
Du søker ved å sende en e-post til tina@filmgreb.dk med navn, e-post, telefon, firma og året du deltok på YNPC i Cannes. Legg ved relevant CV og skriv kort om din motivasjon for å delta.


Søknadsfrist er utvidet til 20. august.

Hvis du har spørsmål direkte om opplegget ta kontakt med tina@filmgreb.dk

Les mer:

Workshop: Nordic Producers Club + in Hamburg, 2023 (filmgreb.dk)
Filmfest Hamburg
Reisestipend utland