Norsk filminstitutt

Off-Piste VR Storytelling Lab - er du en kunstner, kreativ eller visuell skaper? Vi inviterer deg til å bli med på å utvikle en VR-opplevelse, i samarbeid med dyktige utviklere og veiledet av internasjonale eksperter.

Tid:
Mandag 23. august - Onsdag 1. september
Sted:
Digtalt og i Lillehammer
Pris:
2500 kroner
Påmeldingsfrist:
2021-06-13

Meld deg på

For andre gang introduserer Den Norske Filmskolen, i samarbeid med Norsk filminstitutt og Crossoverlab (UK), Off-Piste 2021 - en Virtual Reality Lab som vil finne sted fra august til november. Laben vil foregå både online og fysisk i Lillehammer.

Off-Piste er et kurs som inviterer kunstnere, produsenter og kreative til å utvikle en VR-opplevelse, i samarbeid med dyktige utviklere, og veiledet av Europas mest talentfulle og erfarne eksperter. Kurset er tilrettelagt av Crossoverlab, som i flere år har utviklet metoder for å skape samarbeid på tvers av fagområder og intensive utviklingskurs i Immersive art. 

En gruppe erfarne internasjonale mentorer, ledet av Mark Atkin og Tom Millen fra Crossover Labs, vil gi deltakerne inngående kunnskap om det nåværende VR-landskapet og det utviklende språket i VR-historiefortelling.

Off-piste 2019 var en stor suksess, som brakte sammen 24 kunstnere og fortellere for en sjudagers intensiv lab i interaktiv VR fortelling. Den Laben resulterte i flere prosjekter som etterpå gikk i utvikling og produksjon.

Off-Piste går i gang i ny versjon til høsten. Se mer informasjon og hvordan søke her

Søknadsfrist 13. juni.

Kontakt

Kontakt NFI

Rune Tellefsen

Konsulent kompetanse og partnerskap
+47 908 55 015
rune.tellefsen[@]nfi.no

Rune Tellefsen