Norsk filminstitutt

Norsk filminstitutt utlyser inntil 2 plasser med stipend til filmskapere i ledende stillinger, som filmregissør eller produsent. Mini MBA – Mastering AI for Film Professionals er et nytt kurstilbud hos Den Danske Filmskoles Efteruddannelse; i perioden 15.november 2024 - 1. juni 2025. Søknadsfristen er tirsdag 17. september 2024.

Tid:
Fredag 15. november - Søndag 1. juni
Sted:
Nettet og København

Det blir foretatt et utvalg blant innkomne søknader etter søknadsfrist og i samarbeid velger vi ut inn til 2 personer som får delta med stipend fra NFI.
Du må søke om plass direkte til Den Danske Filmskoles Efteruddannelse, les mer på deres hjemmeside.

Målgruppe

Kurset er tilpasset for filmskapere i ledende stillinger, inkludert regissører, produsenter, manusforfattere og andre som ønsker å forbedre sin forståelse og bruk av kunstig intelligens (KI) i arbeidet sitt. Det er spesielt egnet for de som ønsker å være i forkant av teknologisk utvikling og innarbeide innovative KI-drevne løsninger i både kreative og produksjonsmessige prosesser.

Gjennom 4 omfattende moduler, 2 fysisk i København og 2 digitalt, vil deltakerne utforske virkningen av AI på kreativ historiefortelling, produksjonsprosesser og etiske rammer, og til slutt forbedre deres evne til å bruke KI som et kreativt og produktivt verktøy i filmskaping.

NFI og Den Danske Filmskolen har en samarbeidsavtale som garanterer inntil 2 norske filmskapere plass. Deltagere som blir valgt ut (og er profesjonell fagarbeider innenfor audiovisuell produksjon), kan deretter søke om reisestipend for å dekke hele deltakeravgiften, samt reise og opphold inntil 15 000 NOK.

Kursdato

  • 15.-17. november 2024 (København)
  • 24.-26. januar 2025 (Digitalt)
  • 4.-6. april 2025 (Digitalt)
  • 30. mai - 1. juni 2025 (København)

Søknadsfrist
 

Tirsdag 17. september 2024

Søk om plass og les mer her: Mini MBA – Mastering AI for Film Professionals – Den Danske Filmskole (filmskolen.dk)

Se også: Reisestipend utland
 

Kontakt

Rune Tellefsen

Konsulent kompetanse og partnerskap
+47 908 55 015
rune.tellefsen[@]nfi.no

Rune Tellefsen

Jakob Berg

Kommunikasjonsrådgiver
+47 971 977 66
jakob.berg[@]nfi.no

Jakob Berg