Norsk filminstitutt

Jobber du som forholdsvis ny produsent i et etablert selskap eller har du nylig startet ditt eget produksjonsselskap? Da har du mulighet til å delta på Young Producers Club i Cannes 19. til 22. mai.

Tid:
Torsdag 19. mai - Søndag 22. mai
Sted:
Cannes

Tid: Torsdag 19. – søndag 22. mai

Sted: Cannes

Målgruppe: Fersk produsent i etablert selskap eller produsenter som nylig har startet sitt eget selskap

For ellevte gang arrangeres det i år en Young Nordic Producers Club (YNPC) under filmfestivalen i Cannes. Formålet er å styrke nettverkene mellom nye nordiske produsenter og å bidra til flere samproduksjoner.

YNPC har plass til 24 unge produsenter fra de nordiske landene og programmet inneholder forelesninger, nettverksbygging og case-studier av nordiske og europeiske samproduksjoner. En rekke erfarne bransjeaktører blir invitert, alt fra erfarne produsenter, til eksperter på distribusjon, salg, internasjonale strategier, PR og festivaler.

Programmet består også av nettverksarrangementer og lunsjer hvor du kan mingle med representanter fra blant annet nordiske og europeiske filminstitutter og fond, Nordisk Film & TV Fond, nordiske mediadesker/Kreativt Europa og internasjonale produksjonsselskaper. 

NFI støtter i likhet med de andre nordiske filminstituttene og mediadeskene kurset økonomisk, og denne invitasjonen går ut til unge produsenter i Norge, Danmark, Sverige, Finland og Island.

Endelig program er ikke helt avklart, men YNPC 2022 vil foregå i perioden 19.-22. mai. (Foreløpige tider: Torsdag 19.mai 16.00 – 20.30, fredag 20. mai 10.00 -16.30, lørdag 21. mai 10.00 – 20.00 og søndag 22. mai 10.00 – 14.30, men her kan det bli endringer)

Kursansvarlige er Tina í Dali Wagner, CEO Filmgreb og Head of The Faroese Film Institute.og Noemi Ferrer, Executive Director, DR Sales. NFI og Mediadesk Norge vil sammen med arrangørene foreta utvalget av de norske deltakerne

Hvordan søke
Du søker om å bli med ved å sende en e-post til tina@filmgreb.dk

Søknaden må inneholde:

  • fullt navn og kontaktdetaljer som mobilnummer, e-postadresse
  •  land
  • antall år i filmbransjen
  • cv
  • company credits

 

Søknadsfristen er 23. mars 2022.


Reisestipend og utgifter
Deltakeravgiften er på 175 Euro. De norske produsentene som blir valgt ut kan søke reisestipend for å dekke deltakeravgiften og utgifter til reise og overnatting fra NFI på inntil 10.000 kr.

Les mer om YNPC – Young Nordic Producers Club 2022

Les mer om Reisestipend utland / NFI

Kontakt

Rune Tellefsen

Konsulent kompetanse og partnerskap
+47 908 55 015
rune.tellefsen[@]nfi.no

Rune Tellefsen

Jakob Berg

Kommunikasjonsrådgiver
+47 971 977 66
jakob.berg[@]nfi.no

Jakob Berg