Norsk filminstitutt

Dag er en samlivshumorserie med brodd som har gjort stor suksess. I følge serieskaperne blir dette den siste sesongen med Atle Antonsen i rollen som Dag Refsnes, samlivsterapeuten som ikke tror på kjærligheten og som har en skilsmisserate blant klientene på over 90 prosent.

Serien er på 10 x 23 minutter.

Om manusforfatter og regissører

Regissør Øystein Karlsen har også denne gangen skrevet manuset i samarbeid med Kristopher Schau. De to har tidligere gjort seg bemerket med serien De 7 dødssynder på TV2. Karlsen har sin bakgrunn fra blant annet NRK Radio og tv, mens Schau er kjent som både musiker, komiker og radio- og tv-personlighet.

Om produsenten

Anders Tangen har solid erfaring fra serieproduksjon, og har vært produsent på samtlige sesonger av Dag gjennom co-produksjon mellom Viafilm og hovedprodusent Kamerakameratene, samt produsent på Lilyhammer 2 og 3 for Rubicon. Viafilm AS og Anders Tangen har også stått som hovedprodusent på spillefilmene 5 løgner, De umoralske og Fuck up.

Kontaktperson

Anders Tangen
Produsent, Viafilm AS
Telefon: 907 23 063
E-post: anders@viafilm.no

Om prosjektet

Produsent
Anders Tangen
Produksjonsselskap
Viafilm AS
Regissør
Øystein Karlsen
Manusforfatter
Øystein Karlsen, Kristopher Schau
Premieredato
17.09.2015

Tildelinger

Ordning:
Utvikling og produksjon av dramaserie etter konsulentvurdering
Fase:
Produksjon
Dato:
21.01.2015
Tilskudd gitt:
2.000.000 kroner
Totalbudsjett:
19.000.000 kroner
Konsulentvurdering:
Som tidligere har forfatterne Øystein Karlsen og Kristoffer Schau flittig skrevet ut alle episoder presist og pregnant, og skuespillerensemblet er på et meget høyt skandinavisk nivå. Det er ikke tvil om at denne fjerde sesongen med det samme mannskapet, vil makte å gi det norske og utenlandske publikum gode stunder foran skjermen.
Konsulent:
Sveinung Golimo