Norsk filminstitutt

"Agents vs Villain" er et multiplayer-spill der en ond katt reiser frem og tilbake i tid for å bygge sitt verdensherredømme. Samtidig er en gruppe hemmelige agenter er på jakt etter ham. Kan de stoppe ham i tide, eller vil vi alle bli kattens slaver?

"Agents vs Villain" er et spill for 3 til 4 spillere og utvikles for konsoll. Spillidéen ble utviklet til årets NM i gameplay, hvor Process vant med sin prototype til dette spillet.

Produksjonsselskap

Process AS er et nytt norsk spillselskap. Selskapet har ikke gitt ut spill tidligere, men har lang erfaring fra spillbransjen, og har tidligere mottatt tilskudd til BoOooo (Spooked).

Selskapet har deltatt i NM i Gameplay flere ganger og var i finalen i fjor og vant hele konkurransen i år med Agents vs Villain.

Om prosjektet

Produsent
Bjørn-Remi Kristiansen
Produksjonsselskap
Process DA
Regissør
Dag-Erling Lanes Jensen
Distribusjonsplattform
Xbox og Playstation

Tildelinger

Ordning:
Utvikling av spill etter kunstnerisk vurdering
Fase:
Utvikling
Dato:
28.10.2015
Tilskudd gitt:
500.000 kroner
Totalbudsjett:
760.000 kroner
Konsulentvurdering:
Process AS har allerede bevist gjennom å vinne NM i Gameplay med prototypen til spillet, at de har funnet et utrolig underholdende gameplay og konsept. Dette tror vi kommer til å bli en hit i vennegjengen eller i familieselskapene når det kommer ut, sier Kaja Hench Dyrlie, produksjonsrådgiver for spill i NFI.
Konsulent:
Kaja Hench Dyrlie
Arena:
GDC
Dato:
05.12.2016
Tilskudd gitt:
50.000 kroner