Norsk filminstitutt

Englekræsj 2 starter med at de to småenglene Frans og Fia forsover seg til siste skoletime før engleeksamen. I full fart kaster de seg på racerskyen sin og farer i vei mot Engleakademiet hvor den strenge Harpeengelen står og venter. Fia kjører som en villstyring og kræsjer rett inn i skyen med instrumentene til engleorkesteret. Instrumentene fyker i alle retninger. Tre av dem faller ned på jorda. Frans og Fia har ikke lov til å reise ned på jorda før de har bestått engleeksamen, men bestemmer seg likevel for å dra på leting etter instrumentene etter skoletimen. Siden de to småenglene aldri har vært på jorden før, håper vi du som spiller vil hjelpe dem. De må finne igjen instrumentene, gjøre engleoppdrag og få ryddet opp i rotet før noen oppdager det.

Om produksjonsselskapet

Ravn Studio ble etablert i 2002 og drives og eies av Stine Wærn og Tinka Town. De har gitt ut mange barnespill gjennom årene og er et av de selskapene med størst produksjon. De har i det siste flyttet produksjonen sin fra DS til nettbrett. De har tidligere gitt ut titler som Jul i Blåfjell, Kaptein Sabeltann, Pippi og Flåklypa på DS og kommer i løpet av våren ut med et nytt spill om Kaptein Sabeltann til nettbrett.

Det første Englekræsj-spillet ble kåret til Nordens beste barnespill for PC i 2008.

Kontaktperson

Stine Wærn
32269075
post@ravnstudio.no

Om prosjektet

Produsent
Tinka Town, Stine Wærn
Produksjonsselskap
Ravn Studio AS
Regissør
Ivan Horn
Distribusjonsplattform
Mobil og brett

Tildelinger

Ordning:
Utvikling av spill etter kunstnerisk vurdering
Fase:
Utvikling
Dato:
10.03.2014
Tilskudd gitt:
750.000 kroner
Totalbudsjett:
1.000.000 kroner
Konsulentvurdering:
Med Englekræsj skal Ravn studio tilgjengeliggjøre deler av det første engleræsjspillet på nettbrett og i tillegg videreutvikle spillet historien med masse nytt gameplay.
Konsulent:
Kaja Hench Dyrlie