Norsk filminstitutt

Kaptein Sabeltanns sjørøverskute Den Sorte Dame setter seil, og tar Pinky og hans venninne Ravn med på en eventyrlig reise på jakt etter Kong Rufus’ legendariske skatt. Utforskning av nye steder og områder, og spennende møter, gir mulighet for stadig nye og annerledes opplevelser.

Ravn Studio vil lage et altoppslukende sjørøverspill med action og spenning for sjørøvere i alle aldre (spesielt de mellom 4 og 9 år). Sjøveien fra Apeøya til Lama Rama, via sjørøversmugene i Abra Havn, er fylt til randen med ekte sjørøver-utfordringer. Skattejakten krever både fektekamper ombord i fiendens skip, dykkeutfordringer ned i fargerike undervannsmiljøer, og å komme seg helskinnet gjennom hinderløyper med puzzles, kokosnøtt-kastende apekatter og andre feller. Gå i land og utforsk havner der skumle sjørøvere vil ønske å gjøre en byttehandel eller sende deg på risikofylte tokt. Du kan velge mellom å spille som Pinky og Ravn, samt utkjempe heftige sjøslag mot frekke sjørøvere og fiendtlige festninger. Også skuta skal skinne på vei til Lama Rama og du kan oppgradere Den Sorte Dame, og bringe skattene trygt tilbake til Abra Havn. Kanskje også Kongens Perle?!

Ravn studio har tidligere i år gitt ut et spill basert på Kaptein Sabeltann-universet, og har hatt stor suksess med det både blant publikum og anmeldere.

Om produksjonsselskapet

Ravn Studio er et av Norges mest erfarne spillselskap og har gitt ut nærmere 20 spill gjennom årene siden de ble etablert i 2002. De har tidligere gitt ut to spill om Kaptein Sabeltann: Et for DS i 2011, og for Android og iOS i 2014. Selskapet drives av Tinka Town og Stine Wærn, og er basert i Drammen.

Kontaktperson

Tinka Town
Regissør, Ravn Studio AS
Telefon: 32 26 90 75 / 480 02 229
E-post: post@ravnstudio.no

Om prosjektet

Produsent
Stine Wærn
Produksjonsselskap
Ravn Studio AS
Regissør
Tinka Town
Distribusjonsplattform
iOS, Android

Tildelinger

Ordning:
Utvikling av spill etter kunstnerisk vurdering
Fase:
Utvikling
Dato:
27.10.2014
Tilskudd gitt:
1.500.000 kroner
Totalbudsjett:
2.085.434 kroner
Konsulentvurdering:
Ravn Studio har en stor produksjon av barnespill bak seg. Med dette prosjektet vil de utvikle et ambisiøst og spennende spill om Kaptein Sabeltann som vi er overbevist om at vil glede både store og små barn, både i Norge og internasjonalt.
Konsulent:
Kaja Hench Dyrlie