Norsk filminstitutt

I en stor og forlatt hangar har en gruppe vakre, men farlige kvinner slått seg til. Lederen deres jakter på den perfekte kroppen, og er villig til å gå til ekstreme lengder for idealet. Som yndige, men groteske Venuser er alle disse damene satt sammen av andre kvinners kroppsdeler.

Om regissør og manusforfatter

Laura Ugolini er utdannet ved Universitetet i Roma, der hun har en master i Cinematic Arts, Film and Television Production. Hun har også en rekke kurs i blant annet manusutvikling og dramaturgi. Hun har regissert flere reklamefilmer, og laget i 2012 kortfilmen Narcissus. Hun har også vært innspillingsleder på en rekke norske produksjoner, blant annet den kommende spillefilmen Børning 3, samt flere italienske produksjoner.
Med på manussiden har hun illustratør og tekstforfatter Anja S. Freberg, som har en bachelor i animasjon fra England, samt en bachelor i film og tv-produksjon fra Bergen, der hun laget flere kortfilmer.
 

Om prosjektet

Produsent
Cathrine Wespestad
Produksjonsselskap
Perdurabo Productions AS
Regissør
Laura Ugolini
Manusforfatter
Anja Skovly Freberg, Laura Ugolini

Tildelinger

Ordning:
Utvikling og produksjon av kortfilm etter konsulentvurdering
Fase:
Produksjon
Dato:
29.05.2020
Tilskudd gitt:
450.000 kroner
Totalbudsjett:
1.250.000 kroner
Konsulentvurdering:
Dystopia er på alle måter et interessant prosjekt; det er grenseoverskridende groteskt og overraskende på en og samme gang. Handlingen er som følgende: Tre damer holder til i en nedslitt hangar. Kvinnene har tilegnet seg kroppsdeler fra mennesker, som de så viser fram til en sjefsaktig femme fatale-aktig kvinne. Skaperne ønsker å problematisere kroppspress, eksponering og sosiale medier, noebarn møter kontinuerlig i hverdagen - for det viser seg å være et barn som lager historien for sin egen YouTube kanal.
Konsulent:
Lars Daniel Krutzkoff Jacobsen