Norsk filminstitutt

Andrea er lam fra livet og ned, men hennes armer er sterke, og hun nyter å bruke kroppen. På en treningstur en vakker sommerdag blir Andrea ydmyket og mobbet helt til situasjonen snur og hun er den som har makten; hva gjør hun så?

Om regissør og produsent

Regissør og manusforfatter Lars Skorpen har bred erfaring fra filmbransjen, både som manusforfatter, regissør, veileder og filmkonsulent, nå hos Filmkraft. Han har skrevet manus til en rekke filmer og serier, blant annet to Varg Veum-filmer og dokumentaren Keiseren om Hilmar Reksten.
Produsent på filmen er Njål Lambrechts, som også er produsent og medeier i Blinkfilm AS. Han har lang erfaring med produksjon av kortfilm, også med tilskudd fra NFI. Siste kortfilmer er MØLL, OppNed, og FOAD. De to har også fått tilskudd fra NFI til kortfilmen Veggen.
 

Om prosjektet

Produsent
Njål Lambrechts
Produksjonsselskap
Blinkfilm AS
Regissør
Lars Skorpen
Manusforfatter
Lars Skorpen

Tildelinger

Ordning:
Produksjon av kortfilm etter konsulentordning
Dato:
22.10.2021
Tilskudd gitt:
225.000 kroner
Totalbudsjett:
600.000 kroner
Konsulentvurdering:
Andrea er handikappet, og utsettes for den ene ydmykelsen etter den andre. Til slutt får hun sjansen til å bli like "ond" som dem hun møter på sin vei. Blod er velskrevet, og har en klassisk dramatisk stigning. Samtidig opplever jeg at manuset rommer kortfilmens muligheter for lekende visualitet. Lars Skorpen, manus og regi, er en svært erfaren filmskaper. Han har akkurat ferdigstilt Veggen, som fikk støtte av NFI høsten 2018, da gjennom kortfilmordningen.
Konsulent:
Lars Daniel Krutzkoff Jacobsen