Norsk filminstitutt

Kjell, 78, må sitte barnevakt for barnebarna sine over natten. Problemet er at han ikke liker barn, særlig ikke disse to treåringene, som er destruktive villbasser.

Om regissør og produsent

Kristian B. Walters bor og jobber i Stavanger, og har regissert og produsert en rekke kortfilmer siden 2007, som har blitt vist på festivaler over hele verden. Han har blant annet laget Valpen (2018), som vant hovedpris under LaMatatena barnefilmfestival i Mexico og på TIFF Junior. Thea & Tuva (2020) hadde premiere på kortfilmfestivalen i Grimstad, og ble også vist i Lübeck og snart Odense International Film Festival. Walters har også bakgrunn som tegneserieskaper, og har vært på trykk i 500 publikasjoner i 10 land.
 

Om prosjektet

Sjanger
Komedie
Produsent
Kristian B. Walters
Produksjonsselskap
Walters Film AS
Regissør
Kristian B. Walters
Manusforfatter
Kristian B. Walters

Tildelinger

Ordning:
Produksjon av kortfilm etter konsulentordning
Fase:
Produksjon
Dato:
04.06.2021
Tilskudd gitt:
200.000 kroner
Totalbudsjett:
351.046 kroner
Konsulentvurdering:
Kristian Walters er en erfaren regissør, bosatt i Stavanger. Han har gjort flere gode kortfilmer, blant annet "Thea og Tuva" og "Båtturen". "Den dubiøse bestefaren" har, som de to nevnte prosjektene, et svært godt manus: En bestefar liker ikke barn, heller ikke sine egne barnebarn. Og han er trøtt av sin masete alternativ-datter. Når han dør og så gjenfødes som kanin, underlagt de bråkete barnebarnas terror, blir det bare enda verre.
Konsulent:
Lars Daniel Krutzkoff Jacobsen