Norsk filminstitutt

Anna (50) møter Kim (45) på nett, de utvikler en nær og fortrolig kontakt. Anna lengter etter å møte Kim, selv om det innebærer en risiko for å blotte noe som kan være illusjon. Kim er kunstner, og på åpningen av utstillingen Imagine kommer Anna uanmeldt. Gjennom utstillingen oppdager Anna at det hun trodde var en spesiell relasjon er brukt til kunst. Hun står ansikt til ansikt med seg selv, og ser en ensomhet og rop etter kjærlighet.

Om regissør og produsent

Regissør og manusforfatter Yvonne Thomassen er utdannet innen journalistikk og fjernsynsproduksjon. Hun har laget flere kortfilmer og dokumentarer, blant annet La meg drømme (2020), Akvarium (2017), og barnedokumentaren Lille store hjerte, som er en animasjonsserie, for NRK i 2014. Dokumentaren Familiebildet (2013) reiste på festivaler verden rundt, og ble nominert til Kulturdepartementets menneskerettspris og fikk publikumsprisen på Eurodok.
Original Film og produsent Mona Steffensen holder til i Tromsø, og har produsert TV-serien Hjerterått, spillefilmen Oskars Amerika og en rekke kort- og dokumentarfilmer. 
 

Om prosjektet

Produsent
Mona B. Steffensen
Produksjonsselskap
Original Film AS
Regissør
Yvonne Thomassen
Manusforfatter
Yvonne Thomassen

Tildelinger

Ordning:
Produksjon av kortfilm etter konsulentordning
Fase:
Produksjon
Dato:
04.06.2021
Tilskudd gitt:
300.000 kroner
Totalbudsjett:
1.140.000 kroner
Konsulentvurdering:
Anna har møtt kjærligheten i kunstneren Kim. De er kjærester på nett, men har aldri møttes i «den virkelige verden». Når Anna uanmeldt kommer til Kims nye utstilling, får hun seg en overraskelse. Yvonne Thomassen har utdannelse innen journalistikk og fjernsynsregi. Hun har en rekke dokumentarer og kortfilmer bak seg.
Konsulent:
Lars Daniel Krutzkoff Jacobsen