Norsk filminstitutt

Dalion (21år), en ambisiøs bokser fra undergrunnen, gjør seg klar til sin livs største kamp. Etter trening blir han oppsøkt av barndomsvennene sine som drar ham tilbake til en tid han har prøvd å legge bak seg. Dalion sin drøm settes i fare som konsekvens av gjengens handlinger.

Om regissør og produsent

Brandon Armand Austria har akkurat kommet ut av Noroff fagskole. Han regnes av mange for å være et stort talent. Austria jobber også med musikkvideoer, og driver sitt eget selskap sammen med produsent Hasam Alvi og fotograf Eirik Vatne.
Rollo Tomasi AS etablert i 2018, drives av Thomas Lien og Simen Bang-Hansen. De har tidligere produsert dokumentarene Flaskepost fra Stillehavet 1 og 2, og Kartlesere. Produsent Joakim Wagner-Larsen er nylig utdannet fra Noroff fra 2020.
 

Om prosjektet

Produsent
Joakim Wagner-Larsen, Simen Bang-Hansen, Thomas Lien
Produksjonsselskap
Rollo Tomasi AS
Regissør
Brandon Armand Austria
Manusforfatter
Brandon Armand Austria

Tildelinger

Ordning:
Produksjon av kortfilm etter konsulentordning
Fase:
Produksjon
Dato:
04.06.2021
Tilskudd gitt:
450.000 kroner
Totalbudsjett:
764.319 kroner
Konsulentvurdering:
I Low Life møter vi 21-årige Dalion, som gjør alt for å lykkes som talentfull bokser. Men den gamle gjengen med kvart, halv- og helkriminelle elementer lokker. Regissør Brandon Armand Austria har akkurat kommet ut av Noroff fagskole, og regnes om et av de store norske filmtalentene.
Konsulent:
Lars Daniel Krutzkoff Jacobsen