Norsk filminstitutt

Vi har alle behov for litt alenetid. De små pausene i hverdagen hvor man får sentrert seg selv. Noen ganger er det en hemmelig og til tider undertrykt side av oss selv vi må få utløp for.

Johannes er intet unntak. Han elsker sin kjæreste Guri, og på alle måter er de perfekte for hverandre. Johannes vil bare ha en ting for seg selv. En liten ting.

Runketid er en romantisk sexkomedie med snert og en god dose kvalmende ærlighet. Like morsom som den er pinlig, og like kvalmende som den er søt.

Om regissør, manusforfatter og produsent

Regissør og manusforfatter Alexander Svanåsbakken er utdannet ved NISS i Oslo, og har skrevet manus til og regissert flere kortfilmer de siste årene, blant annet Nys, Truse og Hoppetau, som alle deltok på flere festivaler.

Hoppetau (2016) ble produsert av Fjeldberg film og Kim Fjeldberg, som også produserer Runketid. Han har produsert blant annet flere musikkvideoer.

 

Kontaktperson

Kim Fjeldberg

 

Om prosjektet

Produsent
Kim Fjeldberg
Produksjonsselskap
Fjeldberg film
Regissør
Alexander Svanåsbakken
Manusforfatter
Alexander Svanåsbakken

Tildelinger

Ordning:
Produksjon av kortfilm etter konsulentordning
Fase:
Produksjon
Dato:
19.03.2021
Tilskudd gitt:
250.000 kroner
Totalbudsjett:
420.180 kroner
Konsulentvurdering:
Johannes er i et forhold som fungerer helt ok. Sexlivet er ikke helt på plass, men det kompenseres med onani til porno. Under en av de intime seansene på badet, blir han tatt på fersken av kjæresten. Dessverre reagerer hun "feil". Kim Fjeldberg og Alexander Svanåsbakken, begge utdannet fra NISS, har blant annet laget kortfilmen Hoppetau, en film jeg virkelig har sansen for. De har en lekenhet over seg som er en sjelden vare i norsk film.
Konsulent:
Lars Daniel Krutzkoff Jacobsen