Norsk filminstitutt

Den sinnstunge og nevrotiske Karl og hans naturforgudende kjæreste Sanna reiser for å bo og arbeide på Tistlebu gård; som er drevet av en eldre kvinne ved navn Anna. Paret reiser med den romantiske ideen om å komme i dypere kontakt med naturen, men møtet med virkeligheten viser seg å være noe helt annet. 

Om regissør og produsent

Regissør og manusforfatter Simon Matthew Valentine er filmskaper med over 10 års profesjonell erfaring. Han har laget flere kortfilmer, blant annet On/Off (2019) og Våre Monstre, vist under Kortfilmfestivalen i Grimstad. Gjør videokunst for artister som; Karpe Diem, Cezinando, Morten Abel, Madrugada og til teaterproduksjoner på Oslo Nye, Det Norske Teateret, Hordaland Teater og Det Nasjonale Scene. Kursholder i VFX på Filmskolen i Lillehammer, og filmteknikk ved Oslo Fotokunstskole.

Three Wishes Productions ble etablert i 2019, og drives av produsent Aladdin Alisic, Adam A. Losurdo og Andreas Rusti Johansen. De har gjort flere eksperimentelle kortfilmer innen sci-fi og skrekksjangeren, THE FORSAKEN, FLICKER og den virale suksess kortfilmen HOPE. Bedriften strekker seg etter «high-concept» filmer med nyskapende historier i sin kjerne.
 

Om prosjektet

Sjanger
Skrekk
Produsent
Adam A. Losurdo, Aladdin Alisic, Andreas Rusti Johansen
Produksjonsselskap
Three Wishes Productions AS
Regissør
Simon Matthew Valentine
Manusforfatter
Simon Matthew Valentine, Alexander Delver

Tildelinger

Ordning:
Produksjon av kortfilm etter konsulentordning
Fase:
Produksjon
Dato:
04.06.2021
Tilskudd gitt:
366.000 kroner
Totalbudsjett:
677.700 kroner
Konsulentvurdering:
Tistlebu er på alle måter et spennende prosjekt. Manuset er en hybdrid av psykologisk-realistisk drama og grøsser. Et yngre par skal bo og jobbe på et småbruk inne i dypskogen. De to har åpenbare problemer i forholdet, og kommer etter hvert inn i en "naturtilstand" hvor femininitet og maskulinitet utfordres og spisses. Regissør Simon Matthew Valentine har flere års erfaring som filmskaper og har blant annet gjort videokunst for artister som; Karpe Diem, Cezinando, Morten Abel og Madrugada.
Konsulent:
Lars Daniel Krutzkoff Jacobsen