Norsk filminstitutt

Norsk Filminstitutt ga i dag tilskudd til produksjon av ni kortfilmer etter konsulentvurdering.

Njuokčamat.png

Njuokčamat (Tungene)

MER Film med regissør og medmanusforfatter Marja Bål Nango og manusforfatter Ingir Ane Bål er tildelt 1 000 000 kroner i produksjonstilskudd til kortfilmen Njuokčamat (Tungene) der en samisk kvinne opplever en grusom hendelse på vidda midt i en snøstorm. 

Teltet

Tenk.tv AS med regissør og manusforfatter Rebecca Figenschau tildelt 630 000 kroner i produksjonstilskudd etter konsulentvurdering til kortfilmen Teltet, der en dysfunksjonell familie blir satt på prøve når de skal på telttur.  

Myrhull

EdelZek AS med regissør Torfinn Iversen og manusforfatter Katrine Strøm tildelt 150 000 kroner i produksjonstilskudd etter konsulentvurdering til kortfilmen Myrhull der en ulykke inntreffer på telttur og vennskap settes på prøve.

Mellom rom

Aldeles AS med regissør og manusforfatter Sylvelin Måkestad er tildelt 750 000 kroner i produksjonstilskudd etter konsulentvurdering til kortfilmen Mellom rom, som stiller spørsmål om hva som egentlig skjer når vi dør?   

Selma

Forbes Film med regissør og manusforfatter Lisa Enes er tildelt 300 000 kroner i produksjonstilskudd etter konsulentvurdering til kortfilmen Selma, som er et portrett av en outsider som blir møtt av sin egen historie når hun reiser hjem til sin barndoms øy. 

En eller to løgner

Them Girls AS med regissør Odd Einar Ingebretsen og manusforfatter Per Schreiner er tildelt 240 000 kroner i produksjonstilskudd etter konsulentvurdering til kortfilmen En eller to løgner, der en far kontakter sønnen i håp om forsoning før det er for sent.

Min far

Gorillafilm med regissør og manusforfatter Farzad Samsami er tildelt 300 000 kroner i produksjonstilskudd etter konsulentvurdering til kortfilmen Min far, der vi møter skilsmissebarnet Said (9 år) som opplever dagene han må være hos faren sin som spesielt krevende. 

Skogen

Alternativet Produksjon AS med regissør og manusforfatter Magnus Mork er tildelt 350 000 kroner i produksjonstilskudd etter konsulentvurdering til kortfilmen Skogen, der vi møter naturen og kjærlighetsforholdets underliggende konflikter.   

Morgen

Rein film AS med regissør og manusforfatter Knut Erik Jensen er tildelt 372 000 kroner i produksjonstilskudd etter konsulentvurdering til kortfilmen Morgen, som portretterer et vakkert naturlandskap som bærer på en uendelig tung historie.

  • Hanne Merethe Okstad
    • Hanne Merethe Okstad

    • Rådgiver stipend og kompetansehevende tiltak
    • Telefon: +47 474 58 520
    • E-post: hanne.merethe.okstad[@]nfi.no