• Sterke norske innslag på Nordisk Panorama

  Fire norske dokumentarprosjekter skal presenteres på finansieringsforumet på Nordisk panorama, fire filmer deltar i dokumentarkonkurransen, sju filmer i kortfilmkonkurransen, tre filmer i New Nordic Voices og tre filmer i barnefilmkonkurransen på den store nordiske filmfestivalen for kortfilm og dokumentarfilm, Nordisk Panorama, som foregår i Malmø fra 19. til 24. september. 

 • Stipend til Frankfurter Buchmesse 2019

  High resolution The_Dream_We_Carry-RGB-NEGATIVE-5210x4194

  Har du lyst til å lære mer om den internasjonale bokbransjen – og om kjøp og salg av rettigheter til bøker? Norsk filminstitutt utlyser to stipend på inntil 15.000 kroner til produsenter som vil delta på bokmessa i Frankfurt i perioden 17-20 oktober 2019. Søknadsfristen er torsdag 26.september.

 • Venezia-priser til norske minoritetssamproduksjoner

  Den svenske regissøren Roy Andersson tok hjem prisen for beste regi for sin film Om det uendelige under filmfestivalen i Venezia. Norske Håkon Øverås og 4 ½ Fiksjon er som vanlig samprodusent med Andersson. I tillegg ble den Sørfond-støttede Sudanesisk-norske filmen You Will Die at 20 kåret til The Lion of the Future - beste debutfilm. 

 • Euro Connection 2020 - Samproduksjonsforum for kortfilm

  Illustrasjion Euro Connection 2 (003)

  Vi søker samproduksjonsprosjekter for kortfilm til Euro Connection 2020 med søknadsfrist (for norske produsenter) 20. oktober. Euro Connection foregår 2. til 6. februar, under den internasjonale kortfilmfestivalen i Clermont-Ferrand i Frankrike. I 2018 deltok produksjonsselskapet Big Spoon Animation med prosjektet Kven si dotter er du (produsenter Turid Rogne og Astrid A. Aakra) på Euro Connection.

Vis Flere