Norsk filminstitutt

Er du en produsent på vei opp og frem og ønsker å lære mer om å arbeide opp mot det internasjonale markedet? Da har du mulighet til å delta på en eksklusiv workshop i Oslo, i perioden 10. - 12. oktober. Tema for workshopen er “The Essentials of Sustainable Film Production”. NB: Søknadsfristen er utvidet til 10. september

Tid:
Tirsdag 10. oktober - Torsdag 12. oktober
Sted:
Norsk filminstitutt, Oslo.

Deltakeravgift: Deltakelse for de norske produsentene er gratis. Kost inkludert.

Utgifter: Reise og opphold to netter (dekkes ikke av arrangørene, men kan evt. søkes hos ditt regionale filmsenter/fond).

Søknadsfrist: Utvidet til søndag 10. september.

Målgruppe: Nyere produsenter på relativt tidlig stadium i karrieren, som ønsker å utvide sitt nettverk og lære mer om det internasjonale markedet og samproduksjon. De som allerede har et prosjekt i langformat under utvikling vil kunne få mest utbytte av å delta.

Jobber du som produsent innen fiksjon, animasjon eller dokumentar er du velkommen til å søke. ACE med partnere, har som målsetning jobbe for en inkluderende og mangfoldig bransje.

Innholdet i Training Days er nytt av året, så dersom du deltok på workshopen i Stavanger i 2021 eller i Målselv 2022 er du kvalifisert til å søke også i år.

Inntil 12 norske produsenter kan nå søke om å få delta på ACE Training Days Norway 2023, en eksklusiv workshop i perioden 10. – 12. oktober, som foregår i tilknytning til at ACE arrangerer del 1 av sin årlige ACE 32 Content Development Workshop (9.- 14. oktober) samme sted.  

Workshopen vil fokusere på temaet ““The Essentials of Sustainable Film Production” og vil inkludere plenumsøkter og case-studier, samt gruppemøter med ACE- konsulententene, som er eksperter i det internasjonale samproduksjonslandskapet.

ACE Training Days Norway er satt opp i samarbeid med Norsk filminstitutt, Oslo Filmfond og Oslo Filmkommisjon, i forbindelse med ACE 32 Content Development Workshop (9. – 14. oktober), som er en workshop innenfor ACE Annual Program organisert for de utvalgte 18 erfarne internasjonale produsentene.

Hvordan søke

NB! Du må sende følgende dokumenter på engelsk – og inkludere alt i én samlet pdf:

  • A one-page motivational letter
  • A company profil
  • Producer’s biography & filmography;
  • List of current projects in development (with information and status on each project).

Du søker om plass direkte til ACE Producers, og her kan du lese mer om ACE Training Days Norway og hvordan søke her: TRAINING DAYS NORWAY (ace-producers.com)

Søknadsfrist: Utvidet til søndag 10. september.

Om ACE

ACE Producers er et internasjonalt produsentnettverk som har som formål å styrke kompetansen og nettverket til filmprodusenter

ACE er et internasjonalt produsentnettverk og et non-profit organisasjon som har som formål å styrke produsenter og produsentkompetansen til primært Europeiske filmprodusenter. Sentralt står utveksling av informasjon gjennom nettverk, og målet er å bruke produsentenes kollektive kunnskap til å gjøre dem i stand til å gripe nye forretningsmuligheter i en bransje som er i konstant endring. Organisasjonen, som har holdt på i over 30 år, har base i Amsterdam og har driftsstøtte fra MEDIA-programmet til Creative Europe og Nederland Film Fonds.
Les mer om ACE: ace-producers.com

Om ACE Training Days

ACE Training Days Norway er et spesialdesignet kursopplegg for produsenter fra vertskapslandet som gjerne er under det nivået som forventes av deltagere på ACE sin egen workshop, men som man ser for seg kan komme dit om noen år.
Deltakere som blir valgt ut må forplikte seg til å delta i alle sesjoner under workshopen.

Samarbeidspartnere og finansiører

ACE Producers i samarbeid med Norsk filminstitutt, Oslo Filmfond, Oslo Filmkommisjon, Østnorsk Filmsenter,  Midtnorsk Filmsenter og produsent Gary Cranner (prosjektleder).

 

6 logoer

 

Kontakt

Rune Tellefsen

Konsulent kompetanse og partnerskap
+47 908 55 015
rune.tellefsen[@]nfi.no

Rune Tellefsen

Jakob Berg

Kommunikasjonsrådgiver
+47 971 977 66
jakob.berg[@]nfi.no

Jakob Berg