Norsk filminstitutt

Meld på prosjekter nå: Det 21. Berlinale Co-Production Market, som arrangeres under Filmfestivalen i Berlin 17. – 21. februar 2024, søker produsenter med langfilmprosjekter som er ute etter internasjonale co-produksjon- og finansieringspartnere. Det søkes også etter dramaserieprosjekter til CoPro Series og deltakelse i Berlinale Talents

Tid:
Lørdag 17. februar - Lørdag 24. februar
Sted:
Berlin

Berlinale Co-Production Market går over fem dager og samler over 600 internasjonale bransjeaktører. Nye spillefilm og dramaserieprosjekter presenteres og kan finne samproduksjons- og finansieringspartnere her.
På Berlinale Co-Production Market organiseres det møter med potensielle partnere i forbindelse med pitchingen. Resultatet av denne omfattende møteorganiseringen er at hvert utvalgte prosjekt får sin skreddersydde møtekalender som til sammen blant alle prosjektene utgjør 1.500 individuelle møter med potensielle samprodusenter, finansiører, internasjonale salgsagenter, distributører, TV-selskaper og representanter for fond. Utvalgte prosjekt eller enkeltpersoner (Berlinale Talents) kan søke om reisestipend fra NFI.

Hvem kan søke 

Feature projects   

Co-produksjonsmarkedet, - hvor det velges ut 20-25 prosjekter og har søknadsfrist 21. september, søker erfarne produsenter med langfilmprosjekter som er ute etter internasjonale co-produksjon- og finansieringspartnere, med:

  • Budsjettramme på minst 1 million EURO
  • Minst 30 % av finansieringen allerede på plass fra produksjonens hjemland. Det kan gjøres unntak fra dette kravet. 

Co-Pro Series 

Internasjonale produsenter med serieprosjekter inviteres til innen 5. oktober å søke om deltagelse i den ettertraktede Co-Pro Series-pitchen, der man kan gå i fotsporene til tidligere suksesser som Babylon Berlin for å finne internasjonale samproduksjonspartnere. 10 prosjekter vil bli presentert på Co-Pro Series Pitches.

De som kan søke er produsenter av høykvalitets dramaserier som er i sin første sesong, i utviklings- eller finansieringsstadiet.

Søknadsfrist for langfilmprosjekter er 21. september og 5. oktober for dramaserier.

SØK HER: www.berlinale-coproductionmarket.de 

Berlinale Talents 

Søknadsfrist for Berlinale Talents er 4. september. Her kan man søke som enkeltperson eller til Talent Project Market, Doc Station, Script Station eller til Short Form Station.

LES MER: Berlinale Talents