Er du en produsent på vei opp og frem og ønsker å lære mer om å arbeide opp mot det internasjonale markedet? Da har du mulighet til å delta på en eksklusiv workshop i Stavanger i perioden 24-27. juni.

Tid:
Søndag 24. juni - Onsdag 27. juni
Sted:
Stavanger

Meld deg på

Inntil 11 norske produsenter kan nå søke (med eller uten prosjekt) om å få delta på EAVE@, en eksklusiv workshop i perioden 24.-27. juni, som foregår i tilknytning til at EAVE arrangerer del 2 av sitt årlige Producers Workshop i Stavanger.

Målgruppe


Målgruppen er relativt ferske produsenter som allerede har erfaring som produsent av kortfilm, spillefilm og/eller dokumentarfilm og som er interessert i å lære mer om det internasjonale markedet og hvordan samprodusere internasjonalt.

Hvordan søke

Les mer om EAVE@ og hvordan søke her

EAVE er en non-profit organisasjon som har som formål å utvikle kompetansen til primært europeiske filmprodusenter. De har holdt på i over 30 år og er det høyest rangerte utdanningsprogrammet av alle som får støtte fra Creative Europe.

Hovedaktiviteten til EAVE er Producers Workshop, et årelangt kurs for produsenter på vei opp og frem som består av tre workshoper. Formålet er trene opp produsentene spesielt i det som omhandler europeiske co-produksjoner, utvikle de prosjektene de har med seg og hjelpe dem i gang med å bygge internasjonale nettverk i bransjen. Årets andre workshop finner sted i Stavanger, og i tilknytning til dette arrangementet, avholdes en egen workshop for utvalgte norske deltakere, EAVE@Stavanger, et spesialdesignet kursopplegg for produsenter fra vertskapslandet som gjerne er under det nivået som forventes av deltagere på EAVE, men som man ser for seg kan komme dit om noen år.

Samarbeidspartnere og finansiører

EAVE i samarbeid med Norsk filminstitutt, Filmkraft Rogaland, Stavanger kommune, Rogaland fylkeskommune, Mediefondet Zefyr, Vestnorsk Filmsenter, Sørnorsk Filmsenter, Screen Story, Nordnorsk Filmsenter, Sola kommune og produksjonsselskapet Chezville ved Gary Cranner.

Kontakt

Rune Tellefsen

Fagleder Kurs- og kompetanse NFI:LAB
+47 22 82 24 05
rune.tellefsen@nfi.no

Rune Tellefsen