Norsk filminstitutt

Er du en produsent på vei opp og frem og ønsker å lære mer om å arbeide opp mot det internasjonale markedet? Da har du mulighet til å delta på en eksklusiv prosjektbasert workshop i Trondheim i 8.-9. juni.

Tid:
Lørdag 8. juni - Søndag 9. juni
Sted:
Trondheim

Meld deg på

Tid:

Lørdag 8. juni kl 10.00 - Søndag 9. juni (kveld)

Sted:

Trondheim

Søknadsfrist 3. mai 2024

10 norske produsenter kan nå søke med prosjekt om å få delta på EAVE@, en eksklusiv workshop som foregår i tilknytning til at EAVE arrangerer del 2 av sitt årlige Producers Workshop i Trondheim.

Målgruppe

Målgruppen er relativt ferske produsenter som allerede har erfaring som produsent av kortfilm, spillefilm og/eller dokumentarfilm og som er interessert i å lære mer om det internasjonale markedet og hvordan samprodusere internasjonalt. Workshopen vil være prosjektbasert og inkludere både individuell veiledning, gruppearbeid og fellesforelesninger. Prosjektet du søker med skal være i tidlig utviklingsfase.

Hvordan søke

Les mer om EAVE@ og hvordan søke HER . 

EAVE er en non-profit organisasjon som har som formål å utvikle kompetansen til primært europeiske filmprodusenter. De har vært en viktig aktør i utvikling av europeisk filmbransje  i over 30 år, og er det høyest rangerte utdanningsprogrammet av alle som får støtte fra Creative Europe.

Hovedaktiviteten til EAVE er Producers Workshop, et årelangt kurs for produsenter på vei opp og frem som består av tre workshoper. Formålet er trene opp produsentene spesielt i det som omhandler europeiske co-produksjoner, utvikle de prosjektene de har med seg og hjelpe dem i gang med å bygge internasjonale nettverk i bransjen. Årets andre workshop finner sted i Trondheim, og i tilknytning til dette arrangementet, avholdes en egen workshop for utvalgte norske deltakere, EAVE@Trondheim, et spesialdesignet kursopplegg for produsenter fra vertskapslandet som gjerne er under det nivået som forventes av deltagere på EAVE, men som man ser for seg kan komme dit om noen år. Om du blir valgt ut, sjekk med ditt regionale filmsenter om eventuell reisestøtte.

Samarbeidspartnere og finansiører

Workshopen arrangeres av EAVE i samarbeid med Norsk filminstitutt, FilmInvest, Midtnorsk Filmsenter og Mantra Film ved Gary Cranner.

Kontakt

Rune Tellefsen

Konsulent kompetanse og partnerskap
+47 908 55 015
rune.tellefsen[@]nfi.no

Rune Tellefsen

Jakob Berg

Kommunikasjonsrådgiver
+47 971 977 66
jakob.berg[@]nfi.no

Jakob Berg