Tid:
Tirsdag 22. januar - Onsdag 23. januar
Sted:
Rockheim i Trondheim
Pris:
1690 kroner

Meld deg på

Velkommen til to dagers inspirasjon, mingel og diskusjon i kortfilmens magiske verden, med tema «Kort og kompromissløst». 

For fjerde gang arrangeres det nasjonale Kortfilmkonventet i Trondheim, og denne gang skjer det på Rockheim den 22. – 23. januar 2019.

Arrangementet starter opp Minimalen Kortfilmfestival, som fortsetter i Trondheim frem til 27. januar, også denne gang med den internasjonale markedssatsningen Nordic Shorts Expo.

Les mer og meld deg på her:
 

Programgruppa for denne utgaven av Kortfilmkonventet består av regissør Thea Hvistendahl, produsent Nina Barbosa Blad, produsent og regissør Line Klungseth Johansen, kortfilmkonsulent ved NFI Lars Daniel Krutzkoff Jacobsen, Rune Tellefsen fra NFI samt Elin Kristensen og Kjersti Greger ved Midtnorsk Filmsenter. Programmet er i full gang med å formes i sin helhet, og vil oppdateres med nyheter om gjester løpende på Kortfilmkonventets facebookside.

Kortfilmpitch

Det vil for andre gang arrangeres en nasjonal kortfilmpitch under konventet; SIGNATURPITCHEN, hvor 7 kortfilmprosjekt fra hele landet konkurrerer om en pris på 70 000 NOK til utvikling av sitt prosjekt.

Les mer om dette 

Kontakt

Rune Tellefsen

Fagleder Kurs- og kompetanse NFI:LAB
+47 22 82 24 05
rune.tellefsen@nfi.no

Rune Tellefsen