Norsk filminstitutt

Du har hørt regla om øyeblikket som forandret livet. Øyeblikket som snudde opp ned på tilværelsen fra det ene sekundet til andre. For Jakob var det ikke sånn, for ham skjedde alt på en gang.

Alt på en gang er filmen om den nokså kleine, stereotypiske idéen om at små øyeblikk kan endre livets retning, utført på en utfordrende, nyskapende og spennende måte.

Om regissør og manusforfatter

Henrik Dyb Zwart er utdannet ved Queen’s Universtity i Canada i 2011 med Bachelor of Arts Honors i Film and Media. Han har tidligere jobbet som regiassistent for blant annet Harald Zwart på The Mortal Instruments, for Sten Hellevig på Dryads, for Erik Richter Strand på TV-serien Valkyrien, samt på en rekke reklamefilmer for store norske aktører. Henrik har regissert en rekke reklamefilmer både i Norge og internasjonalt. Som produsent har Henrik produsert blant annet kortfilmen Safiyyah, med Mattis Goksøyr på regi, har blitt vist på en rekke internasjonale festivaler. Alt på en gang blir hans første kortfilm som regissør.

Produsent er Øystein K. Dyb og Bacon OSL AS. Dyb har tidligere medvirket som produsent på spillefilmen DRIB (2017), regissert av Kristoffer Borgli.

Om prosjektet

Produsent
Øystein K. Dyb
Produksjonsselskap
Bacon OSL AS
Regissør
Henrik Dyb Zwart
Manusforfatter
Henrik Dyb Zwart

Tildelinger

Fase:
Utvikling
Dato:
29.05.2020
Tilskudd gitt:
280.994 kroner
Konsulentvurdering:
Alt på en gang er primært en formstudie, og forener et klassisk narrativ med artfilm. Flere handlinger og visuelle fortellerelementer skal opptre på skjermen samtidig, og alt skal være ..."på en gang". Alt skal være et øyeblikksbilde for hovedpersonen Jakob, som etter et simpelt butikkran møter sin store kjærlighet. Manusforfatter og regissør Henrik Dyb Zwart har stort sett jobbet med reklame, og manus kan gjennom en åpen videreutvikling og en spennende visualisering, åpne opp for et filmatisk rom som jeg i veldig liten grad har sett i norsk kortfilm.
Konsulent:
Lars Daniel Krutzkoff Jacobsen
Fase:
Produksjon
Dato:
09.12.2020
Tilskudd gitt:
906.113 kroner
Totalbudsjett:
1.318.998 kroner
Konsulent:
Lars Daniel Krutzkoff Jacobsen