Norsk filminstitutt

Det har flyttet en ny gutt inn på Soltoppen, Johnny. Elleville Elfrid arrangerer et sykkelløp for nabolaget. Her har hun mulighet å vise en gang for alle hvem som er sjef på Soltoppen. Elfrid stiller opp med sin gamle, men godt trimmede sykkel, Johnny med sin superkule Victor Supreme, Henrik med støttehjul, Johansen med sin trehjuling, Jørgen med motorsykkel og fru Berg med sin handicap-scooter. Sykkelløypa leder ned den eventyrlige Solbakken, som ender i ett ellevilt hopp. Det store spørsmålet er; hvem vinner konkurransen, hvem blir kongen av Soltoppen og får navnet i historiebøkene?

I spillet lærer barn om trafikkreglene for sykler i et morsomt format gjennom Ella Bella

Bingo.

Om selskapet:

Kool Produktion AS er et norsk produksjonsselskap, som ble etablert i 1996. Selskapet startet med å produsere frikunstnerisk kortfilm, men i 2005 skiftet selskapet fokus og produserer nå utelukkende underholdning for barn mellom 3 og 13 år. Kool Produktion AS har produsert 6 apper, 14 kortfilmer, 2 store animerte tv-serier og co-produsert en spillefilm.

Tønsberg-baserte Rock Pocket Games har utviklet spill siden 2008, og består i dag av 13 spillutviklere. Selskapet står bak en rekke titler for alle plattformer og aldersgrupper, blant annet flere Elleville Elfrid-spill og Shiftlings, som var selskapets første konsollsatsning.

Om prosjektet

Produsent
Frank Mosvold
Produksjonsselskap
Kool Produktion AS og Rock Pocket AS
Distribusjonsplattform
Mobil

Tildelinger

Ordning:
Utvikling av spill etter kunstnerisk vurdering
Fase:
Utvikling
Dato:
21.05.2019
Tilskudd gitt:
700.000 kroner
Totalbudsjett:
1.070.000 kroner
Konsulent:
Panel