Norsk filminstitutt

Near Earth Orbit er et rom-simuleringsspill fortalt igjennom førstepersons-perspektiv, med stor suspensefaktor, Du kontrollerer en av astronautene på den internasjonale romstasjonen ISS, og utfører forskjellige oppdrag i verdensrommets ugjestmilde omgivelser. Etter en ulykke inntreffer på romstasjonen blir ditt primære oppdrag å finne en trygg vei tilbake til Jorden - i live.

Lær å tilpass deg hvordan du manøvrerer i fremmede omgivelser av vektløshet. Utvikle og spiss fysiske og emosjonelle ferdigheter for å overleve. Legg ut på et uforglemmelig rom-simulator-eventyr med flere slutter, hvor valgene to tar former din emosjonelle og fysiske progresjon - som alle påvirker hvordan reisen din ender.

Om produksjonsselskapet

Dwarf Cavern AS eies og drives av Vojislav Dimitrijevic. Han har 16 års erfaring som 3D animatør og -artist og har jobbet på over 30 spillproduksjoner for blant annet Ravn, Artplant og Megapop og flere internasjonale utviklere. Han har også produsert og regissert kortfilmen The Freak med tilskudd fra Norsk filminstitutt, samt mange reklameproduksjoner. Han har også studert arkeologi ved Belgrade University.

Om prosjektet

Produsent
Vojislav Dimitrijevic
Produksjonsselskap
Dwarf Cavern AS
Regissør
Vojislav Dimitrijevic

Tildelinger

Ordning:
Utvikling av spill etter kunstnerisk vurdering
Fase:
Utvikling
Dato:
21.10.2016
Tilskudd gitt:
500.000 kroner
Konsulent:
Panel