Norsk filminstitutt

En kvinne og en mann har kjørt av veien og blir stående fast på et jorde. Paret blir tvunget til å tilbringe en natt i høyst uvante omgivelser, som bringer uønskede følelser opp til overflaten. Hva skjer når en filosof og hans samboer motvillig må overnatte i Paradis?

Om regissør, manusforfatter og produsenter

Eirik Tveiten er utdannet skuespiller, instruktør og manusforfatter. Han har laget en rekke kortfilmer, blant annet Vincent, Vilde, Voyeur, De utvalgte, Livet Utenfor, Vennlige mennesker m-fl. Han har også skrevet og satt opp flere skuespill både i Oslo og Bergen, blant annet Elskede, Kaktusen og Flukten. Hans siste kortfilm, Nattrikken, fikk også tilskudd fra NFI.

Heidi Arnesen og Gaute Lid Larssen er begge regissører og produsenter. De produserte også Nattrikken i sitt produksjonsselskap; Cylinder. Begge har lang erfaring fra TV-bransjen, og har regissert og produsert alt fra TV-drama til oppdragsfilmer, fiksjon- og dokumentarfilmprosjekter i over 25 år.
 

Om prosjektet

Sjanger
Kortfilm
Produsent
Gaute Lid Larssen, Heidi Arnesen
Produksjonsselskap
Cylinder Production AS
Regissør
Eirik Tveiten
Manusforfatter
Eirik Tveiten

Tildelinger

Ordning:
Produksjon av kortfilm etter konsulentordning
Fase:
Produksjon
Dato:
30.03.2022
Tilskudd gitt:
690.000 kroner
Totalbudsjett:
997.276 kroner
Konsulentvurdering:
Camping in paradise er en studie av et forhold som går i oppløsning. Gjennom en raffinert metafor, en fin dose humor og en nyansert karakterskildring, fortelles det en historie som inviterer til ettertanke.
Konsulent:
Rodrigo Stoicheff