Norsk filminstitutt

Digital distribusjon-kurset, hos Erich Pommer Institut,  vil hjelpe europeiske produsenter å navigere i farvannet av nedlagte kinoer, stoppede produksjoner, utsatte utgivelsesdatoer og filmfestivaler og filmmarkeder som bare går online.  Hvordan få ut filmene nå - og tjene penger på dem? Workshopen gir en oppdatert oversikt over markedet, inkludert dagens nøkkelaktører, samt praktiske tips og verktøy for å tjene penger på innhold og nå et bredere publikum. 

Tid:
Torsdag 10. desember - Lørdag 12. desember
Sted:
På nett
Pris:
590 euro, muligheter for å søke om stipend fra NFI

Meld deg på

Erich Pommer

2020 har forandret underholdningsindustrien for alltid: nedleggelse av kinoer, stoppede produksjoner, utsatte utgivelsesdatoer og filmfestivaler og filmmarkeder som bare går online. Med kinoer som nesten er tomme og antallet VoD-abonnement som bare skyter i været, må filmproduksjon og distribusjonsselskaper lære å tilpasse seg raskt for å navigere i dette nye landskapet og opprettholde virksomheten. Her blir den avgjørende betydningen av alternative distribusjonsmodeller tydeligere enn noen gang.


DIGITAL DISTRIBUSJON vil hjelpe europeiske produsenter å navigere i dette farvannet. Workshopen gir en oppdatert oversikt over markedet, inkludert dagens nøkkelaktører, samt praktiske tips og verktøy for å tjene penger på innhold og nå et bredere publikum. Internasjonale bransjeeksperter, aktuelle eksempler og case-studier av nye avtaler som gjøres, samt nye måter å bygge en vellykket distribusjonsstrategi på, hjelper deltakerne til å ta neste steg. Ulike nettverksmuligheter gjør det mulig å få kontakt med ekspertene så vel som andre europeiske kolleger og bygge langvarige forretningsforhold.

Deltagerpis: 590 euro, muligheter for å søke om stipend fra NFI. 

Kontakt

Rune Tellefsen

Konsulent kompetanse og partnerskap
+47 908 55 015
rune.tellefsen[@]nfi.no

Rune Tellefsen

Jakob Berg

Kommunikasjonsrådgiver
+47 971 977 66
jakob.berg[@]nfi.no

Jakob Berg